Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zone 4

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalna strona:

zone4.ogplanet.com

Rozmiar klienta gry: 572 MB

Wymagania sprzętowe:

Intel Pentium 4 1.8 Ghz,

512MB RAM,

karta graficzna nVidia 5600 GT lub lepsza

1GB wolnego miejsca na dysku.

Opis gry:

Zone4 to gra MMO wydana przez OGPlanet, która przenosi nas do świata pełnego ulicznych starć z użyciem wszelkich maści stylów walki wręcz. Gracz może wybrać spośród sześciu różnych postaci i kilku stylów walki, z których każdy posiada setki wymyślnych ciosów i specjalnych ruchów. W Zone4 system PvP jest dosyć rozwinięty, tak samo jak i poszczególne lokacje, które można kolejno przechodzić samemu lub z innymi graczami. Zone4 nieco przypomina grę Dungeon Fighter Online jednak bije na głowę swój pierwowzór pod względem graficznym, trudno się dziwić ponieważ obie gry nie dorównują do pięt najnowszej serii Tekken'a.

Sztuki i style walki dostępne w grze: Taekwondo, Muay Thai, Boxing, Capoeira, Wrestling, Judo, Hapkido, Sambo oraz Kung Fu.

Jest też kilka rodzajów rozgrywki do wyboru:

Arcade Story Mode – walka z hordami przeróżnych przeciwników, fabuła, zespoły graczy

Challange Mode – samodzielna walka z przeciwnikami, bossami. Jednym słowem można się sprawdzić

Team Deathmatch – zbierz kumpli i dokop jakimś mięczkom z innych krajów

Free-for-all Deatchmatch – walka na masowej arenie

Item mode – tryb, w którym z zabitych graczy lub przeciwników kontrolowanych przez komputer wypadają losowo wygenerowane przedmioty i addony

16vs16 Turf Wars – zmierz się z inną gildią.

Sam gram jakieś 5 dni i mam 15 lvl.

Za gre 30 min. na dzień dostaje się item eventowy.

Jest bardzo dużo polaków.

Zachęcam do gry :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ostatnio mam lepszy komputer i zakochałem się w takich grach, zasysam i dam swoją opinię^^

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna gierka gram Reyem i Wellem (czy jakoś tak:P) Wellem mam 10 lvl Rey 5 ale narazie gram Wellem :D polecam gierke

Slasher łap + za wstawkę nie miałem w ogóle pojęcia o tej grze ;p

Opublikowano

o co chodzi z tą kometą ;P ??

pewnie dlatego nie mogłeś założyć bo były dla innej profesji lub masz za mały poziom ;p

Opublikowano

juz wiem , mam raya , dla nich niestety rzadko cos jest ;/ . a kometa zabija po spadnieciu wszystkich do okola , juz ogarniam powoli gre :P ale mam jeszcze jeden problem , kiedy biore tryb arcade mode mam 0 zmartwychwstan za pierwszym razem mialem 3 , widze jak niektorzy w pt maja po 5 jakim itemem moge je zwiekszyc??

Opublikowano

chyba ładuje się 5 na dzień w moim przypadku tak było zaraz Ci powiem bo dzisiaj 1 raz wbijam to edytuje post ;p

Możesz do mnie napisać nick BesiekPL (Ewentualnie do Besiek najlepiej napisz mi na pw swój nick to napisze do cb ) ;ppp, powalczymy razem w teamie (team vs team) na arenie :D już paru polaków poznałem fajnie się biło team kill czy jakoś tak (chodzi o to że np. 1 osoba trzyma moba/gracza a druga go nawala :DDD)

Gierka mnie tak wciągnęła że już nawet przestałem grać w co poniektóre gry;pp

Prawy górny róg pisze Messege kliknij i sie dalej połapiesz

Opublikowano

wiem jaki masz nick , bo pisales raz do mnie ;d ja mam Narcystyczny . dzisiaj sobie popykam jak sie pisze na pw do kogos?

jak sie za kij zaklada dzwignie? i czworke czyli na nogi dwignie. i jak sie w item mode wchodzi ...

Opublikowano

mam pytanie w itemm mode tzn . gdzie sa teamy , zawsze sa skrzynki i z nich cos leci , ale jak mi cos leci nie umiem tego akttywowac , ktorym przyciskiem sie to aktywuje??

a i jeszcze , ktorym sie wybiera profke , tzn muay thai , taekwondo itp .

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi ze skrzyniami ;p (możliwe że te przedmioty są tylko do użytku przy pvp)

Co do profesji musisz iść koło Klubu (tam gdzie są gangi do których możesz dołączyć) będzie stał koleś jak masz 10 lvl to masz takie okienko i w nim wybierasz profesję, ale zanim Ci ją przypisze musisz go pokonać ;pp (słaby jest xD)

Opublikowano

ne inni playerzy uzywali itemow ze skrzyni , dzieki wybiera capoeire , kocham ten styl musza byc jakies wyjebane skille ;d

i jak otworzyc sklep , bo nie moge w open shop a mam orb +8 to z 60k bd ;d

Opublikowano

:P też bardzo lubie ten styl walki ;] Ale wybiore Judo zarąbiście podkopuje się wrogiem ;P

Skąd Orby wziąć ?? :P

Ale o jaką skrzynie Ci chodzi ?? bo ja nie ogarniam ;PPP << lol2 >>

Opublikowano

tam kolo tego goscia ze skrzynia zmiast glowy jest tryb walki i w nim sa pokoje free1 , free2 , beginner itp . orby ze skrzynki kolo tego typa ze skrzynia zmiast glowy na 2 stronie za 3k , z nich leci losowy orb . lol dowiedzialem sie ze moj orb ze 100k + nawet wart ;d na deske by starczylo to zapytam jeszcze raz ;f JAK OTWORZYC SKLEP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...