Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Dc

QeS

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Otóż jestem na taxi i chcę pograć w cs ,ale po 10-20 min dc dostaje (gram na zminimalizowanym oknie w silkroad)

qes.png
Opublikowano

pewnie masz freezy kompa, podaj swój sprzęt. Jak nie komp, to pewnie net, bo silk jak nie otrzymuje pakietów przez jakiśtam czas to masz automatycznie dc

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

niech da sprzęt może kaszana :| i przez to. Jak nie --> to net (jak wyskoczy z i7 i 120mb od upc to osobiście zrobię najlepszego tuta o buildach xD)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Podaj grafe, ja na starym kompie mialem tak ze grafa nie wyrabiala

nie ma czegoś takiego jak internet 2-10mb..

chyba, że masz przez internet mobilny to wtedy zależy od zasięgu Twojego modemu.

jaki masz ten internet. po kablu (np netia), radiówka czy właśnie taki 3g?

spróbuj wyłączyć firewalla w antyvirusie i tego windowsowego i zobacz czy nadal dc.

odpal silka z loaderem i zobacz czy nadal to samo.

ew z botem jakimś.

Aha i do ludzi: silk zabiera około 1% przepustowości Waszego łącza (około 1 do 3kb/s) więc jaką ma się prędkość internetu raczej nie ma tu wpływu. Prędzej chodzi o jakość łącza. Więc przestańcie pisać głupoty w stylu "10mb/s internetu to za mało, dlatego masz dc". Ja odpalałem silka na internecie 3kB/s, przez modem w komórce, zasięg był 2g gprs i wszystko działało. Były tylko małe lagi spowodowane jakością łącza. Ale expić sie dało ;)

sygna1o.jpg

Opublikowano

ja mam inny problem wczoraj normalnie 2 clienty bez dc sie wlaczaly 1 na bocie 2 bez i dzis na postaci bez bota dostaje caly czas dc czym to jest spowodowane ?

TA TA WINTOR POWRACA PO RAZ 8 ^^^^ strzezcie sie !

35nakut.png

Opublikowano

Uzywaj edx, bo jest o niebo lepszy od hardmoda.

@up

Sciagnij go z internetu, wpisz " msvcr100.dll download" w google.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To nie kwestia pobrania, bo tak samo jak i ja, kolega już ma te dlleki. Umieszczone w odpowiednim folderze oczywiście :) ja mam cały czas ten błąd, pomimo nowym frame'ów i innych pierdół :)

Jak ktoś pomoże, dam + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...