Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekaron Problem Podczas Ładowania

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włanczam grę przez rexingation wybieram global unpacked wlanczam gre wszystko pieknie a tu mi się zatrzymuje na 60% musze odrazu wylaczyc przez managera a gdy dłuzej poczekam to nic się nieda zrobic i musze resetowac kompa :( Proszę o pomoc z gory dzieki

Opublikowano

ale jak normalnie wlanczam to daje start wylancza i wlancza mi się dam znowu start i wyskakuje xigncode jest taki jakby skan i gdy sie skonczy tak jakby skanowac to sie wylancza i nic sie nie dzieje :(

Opublikowano

teraz mam inny problem wlaczam normalnie przez launchera zaladowalo sie gdy wpisze pasy i daje login to mam disconnected :( prosze o pomoc z gory dzięki

Opublikowano

teraz mam inny problem wlaczam normalnie przez launchera zaladowalo sie gdy wpisze pasy i daje login to mam disconnected :( prosze o pomoc z gory dzięki

To się pokazuje gdy źle wpiszesz passy.

Spróbuj ściągnąc dekarona jeszcze raz. Włącz grę minilauncherem lub dekaron.exe

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

ja tam mialem 20lv,a gdy sie jeszcze raz zarejestruje to bdzie dzialallo?

Jeśli wpisujesz prawidłowe passy, to ogólnie powinno działac, jeśli chcesz to spróbuj założyc nowe konto, ale wątpie żeby to coś dało.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

wpisuje prawdiłowe passy bo pamiętam,niektórzy mowili na innym forum ze to jest bug i trzeba czekac na jego naprawe niewiem czy to prawda,gdybym zrobił nowe konto to powinno działać?

Opublikowano

ale niemoge sie zarejestrowac wpisuje nowa nazwe maila i pisze mi ze zajete tak samo z nickiem nawet jak wpisze safasfasad czyli byle co ,zaloz mi konot bylbym bardzo wdzieczny z gory dzieki pasy wyslij mi na prywatna wiadamosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...