Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Global]Pl To Już Dno:/

marek615

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra na Pl już się nie opłaca od czasu kiedy na allegro są wystawiane aukcje tego typu (dotyczą wszystkich serverów)

http://allegro.pl/metin2-yang-100m-monastyr-almanach-monolit-agronas-i1198439339.html

Twórcy chcą wyciągnąć na metinie jak najwięcej kasy.nie możliwe jest żeby jaki kolwiek gracz sprzedawał takie ilości YANG 100kk * 999 i to na wszystkich serverach. Każdego za 25zł stać na wszystko w grze. Totalne dno:/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Myśle że to raczej GMy chcą sie dorobić kasy za to że mogą dodawać yangi na każdym serwerze.

Admini na pewno nie godzą sie na to aby ich kosztem sprzedawać yangi.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

GM nie maja z tym nic wspolnego. Ja sie ciesze ze yangi tanieja bo kupuje je w duzych ilosciach gdy mam kryzys.

Dlaczego sie zawsze czepiacie GM? Powiedzcie mi. Przeciez jest cos takiego jak logi i gdyby GF wylapalo ze GM sobie doladowuja yang na innych postaciach to oskarzyli by ich o kradziez...

Opublikowano

A ja dalej nie rozumiem , czemu miał służyć ten temat ...

Zwykły spam ...

Stwórz bloga i i tam rozpisuj swoje rozżalenia ...

PS. A mi pasuje te "dno" Metin2. Przynajmniej szybko i tanio można być pro ; ) I wszyscy na Ciebie patrzą nie tak jak na prv : )

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Wy nic nie rozumiecie.Zacznijmy od początku ktoś(najprawdopodobniej chinole) stawiają boty expia sobie expia zbierają kase robia eq potem łowią.Kiedy złowią full eq sprzedają na shopach nie tylko małże ale i inne wartościowe itemki.Potem ten ktoś sprzedaje sobie yangi na swojej stronie przykład www.metin2shop.com tam 100kk na monastyrze chodzi po 6,06 USD (koło 16zł) o dziwo yangi schodzą mu bardzo szybko a kto je kupuję?Polscy sprzedawcy z allegro!kolejny przykład muchaogame sprzedaje 100kk na monastyrze za 29,99 zł czyli jak można łatwo obliczyć zarobek wynosi ~50%!Normalny gracz może pomarzyć o sprzedawaniu yang na allegro chyba że malutkie ilości.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co myśleliście GF chce tylko zarobić na takim czymś jak IS nawet te yangi to pewnie sprawka GF i te 25zeta ląduje u nich ^^ oni tylko chcą na nas zarobić

Nie ma gry MP (Multi player) takiej 100% darmowej niby metek 100% darmowy tylko is jakoś jest płatny a bez is nie ma przepustek do v2 a bez v2 nie ma się powyżej 65lvl ^^

Opublikowano

Gdyby team zajmował się botami to też by nie było yangów na allegro (a jak by były to tak jak kiedyś 20kk za 99zł a nie 100kk za 18- potem każdy neo koksi w grze bo mu stara dała 2 dychy na lody a ten leci po paysafe do sklepu i jeb 100kk...).

Jeżeli pomogłem daj add.png

Opublikowano

Nie oszukujmy sie są 2 opcje gry w PL allegro albo cheaty. Juz to widze jak beda mowic nie dzieci TIBI tylko dzieci METINA. A administracja to stare leniwe...

Już mówią dzieci Metina, taka prawda... Większość graczy to poprostu ****** noby.... .

Nikt nie wspomniał o reklamach jakie można napotkać w mieście (SZEPT), dokładniej chodzi o to że tamte "chinskie" (pozwólcie że tak to nazwę) strony oferują Polskie Yang w cenach niższych niż na allegro. Taki koleś z allegro kupuje tam Yang i zarabia sprzedając na allegro. Tylko teraz pytanie? Z kąd oni biorą yang w tak dużych ilościach? Przecież tam ludzie kupują setki miliardów dziennie, i nie mówcie mi że to niemożliwe, patrzyłem na ich ofertę.... można kupić tyle kasy ile by Ci się na 4 kontach nie pomieściło... (oczywiście wszystko przelewem) ale to nie wszystko, oni oferują również itemki +7/8/9... Widziałem, była taka duża reklama z napisem "sale" FMS +9 i wypisane były servery - między innymi Metin2PL, Metin2.co.kr, i pare innych. Niedługo metin2 padnie... jak pies na zbity ryj... żadna gra nie działa wiecznie, a to co się dzieje z naszym metkiem przekracza wszelkie możliwości..

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

mi sie wydaje ze jak ktos zrobi hit killera na pl to global w ciagu jednego miecha padnie;P

dowiedzialem sie tez ze niemcy tez maja problem mianowicie taki ze u nich botow jest 5razy wiecej niz u nas

jedynie gdzie jest bardzo malo botkow metin2 emiraty arabskie,tam gralem sobie i wexpilem 52lvl:P

ale jezeli chodzi o pl'a to gowno robia nic tylko kurwa siedza w teamie i pala cygara w melinie!!!!

sstwc.jpg

Opublikowano

2x UP 300k x 10 to 30kk nie 300kk

UP

Ale hacki to jest jedyna mozliwosc gry w metka. Jesli chce sie miec wmiare eq i wysoki lvl. Pamietam te czasy.... Kiedy uzyelm biletu na konia i sie wkurwialem dlaczego nie moge nawalac ^^ A zreszta z hackami jakos walcza a nie to co z YANGAMI ...

DAWAC -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...