Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeźnik Mpgów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam osoby która ma/ ściągnie program: Rzeźnik mpgów.

Otóż chciałbym sobie zgrac muzyke na telefon i chcę od sekundy: 41

Sam bym to zrobił ale Ci którzy mają rzeznik Mpgów wiedzą ze dziala on przez miesiąc a potem trzeba formatowac komputer zeby znowu ściągnąć.

Tak wiec jesli ktos mógłby uciac piosenke i wrzucic od 41sekuny byłbym bardzo wdzieczny :P

Pomożesz? Posypią się liczne +++++++++++++++

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Jeśli jest to plik mp3 to możesz użyć programu MP3 Knife, nie wymaga on żadnej licencji ani nic więc można używać do woli.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Ściągasz ten kawałek vdownloaderem (po ściągnięciu sam konwertuje na mp3) i wycinasz ładnie w audacity.

Opublikowano

Owned! przekombinowałeś ;D Jeżeli już używa audiacity to dlaczego nie ustawić wejścia na Stereo MIX i nie włączyć wtedy filmu przechwytując dźwięk z karty dźwiękowej? Utrudniacie sobie życie.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...