Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Co Dropi? - poradnik

Wilczurzyca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Bronie na 105-115lv - Aquarium, Teleport: Draco Desert -> Requies Beach 2 -> wędkarz na plaży

2. Bronie na 130lv - North West (dalsza mapa - góra Loa -> Lewa strona mapy, na górce jest NPC, który przeteleportuje nas do ruin (wymagany 130lv), trzeba zabijac duchy naszych postaci (góra-lewa)

3. Bronie na 145lv - Deathlands, można się dostac tam poprzez Maze, albo poprostu teleportowac się mając już 150lv.

4. Sety na 100, 110 itd. - Tomb of the Black Dragon - Maze (zależy co chcemy dropnąc)

5. Sety na 130lv - Aquaris Ruins (wymagany 130lv) czym dalej zajdziemy, tym wyższe partie setu będą dropic.

6. Sety na 150lv - West Morte (teleporter w Loa/Braiken)

7. Sety na 180lv - Tower (wymagany 195-200lv - zależy jaki server)

8. Wszystkie Argaty - najlepszymi miejscami do ich dropu są: Maze, Aquarium, Ruiny w Aquaris Ruins (dziwnie brzmi ale to prawda)

9. Dark Eye - Quest z bossem i wejściem do Tombu

10. Ring of the Black Dragon - Quest z Black Dragon (Tomb)

11. Wings (102lvl) - można kupic u NPC, np. u kowala za 25-100kk, albo zrobic quest na nie.

12. Wings 200lv - http://www.mpcforum.pl/topic/198545-tut-wingi-skrzydla-od-200lv/page__p__1339913#entry1339913

By Sylv3rWolf

tlofbnowe2.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam gram na nemesis i chce dropnąć Sety na 150lv - West Morte (teleporter w Loa/Braiken) ale nie mam takiej may u teleporterów ;[

bez yt.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gram od dzisiaj magiem. Mam 85lvl i ani jednej rzeczy dla maga powyżej 67 bo nic dla mnie nie dropi. Mógłby ktoś pomóc. Czy drop rzeczy dla maga jest taki mały??

A i skąd tam wziąśc tyle kasy. Ja mam jedynie 2kk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otóż od paru godzin gram na Nemesis Dekaron (151 Mag) i pragnąłbym dowiedzieć się jak mogę zarobić na tym serwie ,jak się ulepsza eq itp itd. więc jak ktoś chętny do pomocy to pw ;]

A co do tematu przydatny bo ja już mam parę broni na 145 ;p

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem; troszeczke niekumam punktu 2 :/ Moze ktos szczegolowo wyjasnic jak powinno sie isc?

Rozwiazany problem ;))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam zacząłem grać nie dawno na Elite... kiedyś już grałem, rządziło się ;D Ale się po zmieniało postaci już nie ma... ^^ Tak więc jak by ktoś kiedyś był chętny coś pomóc dropnąć, coś zapytać bo już bardzo długo gram w Dk ;) tak więc dodajcie do friendów. NiCK: DRUMnBASS :P

NIE SIŁA LECZ TECHNIKA UCZYNI Z CIEBIE PRAWDZIWEGO WOJOWNIKA

By Zaraki Kenpachi 14913f4.jpg

Opublikowano

Wie ktoś skąd można wytrzasnąć te zielone klejnoty do ulepszania na +10 , 11 , 12 i czy da się zwiększyć szansę na ulepszenie z tych 45% .

Chodzi mi o server Nemesis .

bez yt.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...