Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grodon 1.4.0 Na Jednym I Tym Samym Hasle Itp.

wicher1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj razem z kolegom przećwiczyliśmy piekną rzecz :)

Na Gordonie 1.4.0 mozna grac na jednym i tym samym id i hasle w jednym czasie nie wiem czy moga grac tylko 2 osoby czy wiecej ale jeśli ktos jest chętny do podania swojego loginu i hasla itp to prosze o podanie go tutaj.

Ja osobiście bede próbował to dalej przetestowac w gronie moich znajomych więc ja nie podam wam mojego id i hasła nie proscie o to.

Opublikowano

nikt nie poda hasla zwariowales a wogole mi sie zdaje ze chcesz wyludzic haslo i tyle

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@wicher boze czlowieku co to za problem zalozyc konto na gordonsys? jedynie z invite codem ktory mozna dostac w odpowiednim topicu...więc nie kombinuj tak jakby trzeba bylo miec ze 100 postów aby używac hacka...

Opublikowano

Sry koledzy ale Wicher ma rację :)

Na 1 koncie na pewno mogą grać 2 osoby (gram razem z kuzynem na moim koncie, nawet w tym samym czasie i jest ok).

Ale nie polecam dawać komuś obcemu passów bo znając polaczków to zaraz zmienią passy ...

Ja mogę udostępnić 1. konto komuś z klanu - zaufanemu.

Opublikowano

wlasnie o to mi chodzi ze chce wyludzic haslo od nas zeby sobie pograc bo nikt mu nie chce wyslac koda

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Hmm ... on to testował więc wnioskuję że ma konto :)

@Lenart

Zamknij ten temat. Informacja udzielona kto będzie zainteresowany to zgłosi się na PM do tych co mają już konta :)

Opublikowano

ale to on nas informuje, temat jest przydatny, może ktoś odda komuś konto.

Opublikowano

nie chodzi kurde o to zeby ktos oddal konto bo pewnie 10000000000 osob moze grac na 1 hasle itp. po 1, po 2 juz chyba nie mozna zapraszac bo probowalem. A skoro to do cholery testowalem to oznacza ze mam konto ludzie myslcie troche a nie myslicie calymi dniami jak wbic expa. Zamykać! jak cos pisac na pw lub cos

Opublikowano

my już wczoraj wieczorem nie mogliśmy zapraszać ... więc nie wiem po co wyjechałeś z tym " po 2 ..... "

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak chcecie oddaje wam moje konto :) ID: burak hasło: trepcio12

nie zmieniajcie nic hasla itp mozna grc w pelno osob na 1 hacku

Opublikowano

to najwidoczniej juz ktos sobie zmienil :) zażalenia do kolegów z forum :) mi przed wystawieniem tego dzialalo

myslisz , ze ci uwierze ze tak po prostu oddales swoje konto tutaj ?

podales byle jakie id i haslo a teraz po prostu mowisz ze ktos ci zmienil zeby nie bylo, a zreszta nawet jak zmienil to musial podac email bodajze a jak nie to do ciebie na email przyszla wiadomosc na jakie zmienil .