Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mółby ktoś mi napisać bota do YouTube, który by sam oceniał filmiki, oglądał i dawał "kciuka" w górę?

Sorry, że proszę o gotowca, ale jestem kompletnym leszczem w sprawach pisania w jakiś językach.

Daj plusika

:)

Opublikowano

O, D-dos widzę że mnie uprzedziłeś :D

Odnośnie tematu - żeby oceniać filmy trzeba być zalogowanym na youtube, rozumiem że program ma korzystać z twojego konta? Poza tym nie jestem pewien czy na jednego użytkownika nie przypada 1 głos. W takim wypadku raczej się nie uda.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano (edytowane)

D-dos juz kolejny raz widzę jak próbujesz zarobić , na tym nie polega te forum albo pomagasz za darmo albo wogóle , za to jest BAN (perm)

Deverus konkrety określ dokładnie co aplikacja ma robić

.

Edytowane przez Lord Makin
Opublikowano

Deverus, jak już prosisz o pomoc na forum to napisz o co chodzi, więcej osób to czyta niż odpisuje, może akurat komuś się zachce ;]

Opublikowano

Deverus, jak już prosisz o pomoc na forum to napisz o co chodzi, więcej osób to czyta niż odpisuje, może akurat komuś się zachce ;]

Ok :)

Cześć. Chodzi mi o to, aby program logował się na konta na youtube ( konta by pobierało z pliku .txt tam było by nazwa konta:hasło), następnie dodawał jakiś komentarz (komentarze czyt.by z pliku .txt), i dodawał "kciuk w górę.

Program podobny do tego z podobnymi opcjami. Piszę tutaj, ponieważ koleś za niego chce 60zł ;/

Zdjęcie postu z tym programem: http://a.imageshack.us/img121/3843/obrazkk.png

Dzięki z góry

Daj plusika

Opublikowano

On chce za niego 6 dolarów ~ 20zł

program to YouTube Like & Comment

dostępny do ściągnięcia ale "wymaga" kodu aktywacyjnego ;]

Opublikowano

A to nawet nie wiedziałem. A czy jest możliwość, aby ktoś go zrobił ? ja mogę zapłacić max 5zł na pp bo tylko tyle tam mam :)

Daj plusika

Opublikowano

"Przekonałem" ten program żeby mi wyprodukował klucz rejestracyjny i się udało, jak wstanę to sprawdzę czy mój kod zadziała na innym kompie i możemy się dogadać xD

Opublikowano

UP czytasz ze zrozumieniem ? chyba że chodziło ci o uczciwość ale czy używanie "oszustw"* jest uczciwe ?

* Cheat(ang.oszustwo)

Opublikowano (edytowane)

oszustwo oszustwem, ale kradzież to kradzież skoro twórca programu chce żeby za niego zapłacić należy to zrobić.

t3ix to co zrobiłeś to warez, hakerstwo, kradzież - nie różni się od pobierania gier z internetu.

Żeby wszystko było jasne w/w program(YouTube Like & Comment) napisany jest żeby oszukiwać, nie kraść.

@DOWN Słuchaj mój drogi spajderku: t3ix nie oszukał oszusta tylko okradł oszusta napisałem to wyżej, nie mam nielegali na swoim PC-cie Począwszy od Windowsa, aż po muzykę. Kurwa nie po to płace za płyty po średnio 100zł, żeby jakieś dziecko wyzywało mnie od złodziei.

PS Człowieku zastanów się nad tym co piszesz i poczytaj mój post kilka razy zanim spróbujesz mnie obrazić.

Edytowane przez Danone210

Nie wymagam "+", lecz...

...Jeśli dajesz "-" napisz(w PW lub pod postem) za co, nie ukrywaj się(nie bądź lamus)

Kocham mpcforum.pl!!! 18706.pngKocham mpcforum.pl!!!

ff2user.png30070.png

27885.jpg4857.jpg

33674.jpg38448ada0392744b.jpg

Opublikowano

Pfff, Danone, pieprzysz. Każdy ma swoją życiową filozofię, a prawo to prawo, ma ono niewiele zastosowań. Jeżeli coś robisz to bierzesz pod uwagę za, przeciw i ew. konsekwencje. Teraz malutka dawka filozofii. T3ix oszukał oszusta. Nie dał oszustowi zarobić na jego programie. Więc jest dobry, nie? ;d Kolejna sprawa - podejrzewam że masz na kompie nielegalne programy lub nielegalną muzykę - mylę się? Tak więc wymierz sobie policzek, albo nawet dwa - bo nie dość że kradniesz to jeszcze jesteś hipokrytą.

Pozdrawiam

- spider44

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...