Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc/Proźba]Kilyang Rejestracja I Gra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie szanowny właściciel KilYang był łaskaw zablokować nas "pieprzonych polaków". Na privach nie gram, ale jak się o tym dowiedziałem postanowiłem zrobić mu na przekór, ponieważ uważam to za niesprawiedliwe choćby dlatego że był chociaż 1% polskich graczy, którry osiągnał coś bez cheatów. No ale co ja moge poradzić? Co najwyżej zarejestrować się tam. Niestety nie wiem jak. Proxy nie działają, pozatym pozostaje kwestia gry. Może wiecie chociaż jednak jak się zarejestrować. Ja zarejestrowany będe tam napewno, moge poprosić pewną osobę z pewnego forum, o n mi napewo pomoże, ALE nie chcąc mu zawracać gitary duperelami, chciałbym się zapytać MPCforumowiczów czy wiedza jak to zrobić

Edit:

Sorry za błąd w nazwie

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Aha po twojej wypowiedzi sądzę że uważasz MPCforumowiczów za osoby zajmujące się duperelami? -.-

Pozdro, kto mu pomoże .. zresztą nie będę nic dodawał

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

W komentarzach ktoś napisał że "umie sie zarejestrować wystarczy zmienić język w przeglądarce:P"

Nie wiem ocb ale spróbuj i powiedz jak, to sie przyłącze do rozjebywania im serwera ^^ ciule skurwiałe

I masz totalną racje, większość polaków to neo które nie umią grać bez cheatów, ale ja do nich nie należę ... Dla mnie osiągniecie czegoś na hackach jest jak poddanie się... czyli że nie osiągnął bym tego bez nich.

cooltext59392910.gif
Opublikowano

Może cyberghost vpn taki program do zmiany ip chyba na niemieckie

Tylko po co sie wpierdalać na siłe tam gdzie nas nie chcą ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie wiem ocb ale spróbuj i powiedz jak, to sie przyłącze do rozjebywania im serwera ^^ ciule skurwiałe

A później się dziwicie, że nikt nie chce z Polakami grać na jednym serwerze wub.gif

@Topic: A po co Ci tak konto? Jest tysiące innych serwerów do rozjebywania, a ty chcesz grać akurat na tym, gdzie praktycznie nikt nie gra? -.- (wiem, bo jeszcze konto mam, założyłem zanim zablokowali dla Polaków możliwość rejestracji wub.gif)

Ale jak tak bardzo chcesz, to spróbuj ze zmianą języka przeglądarki, ale wątpię, że to zadziałą ;)

1280314365-U1.png