Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mp7A1

GroNso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przed godziną wbiłem Level, gram medykiem więc zestaw K1+Tmp9 zmieniłem na K1+Mp7a1, Czytałem mnóstwo tematów w którą wychwalano tą broń, że jest to taki medic FAMAS. Gram tym gram i co się okazało że to syf, tym zabijać się nie da 100x lepiej idze mi z K1,nie piszę tego tematu po to by się wyżalić lecz by poprosić was o radę jak grać tą bronią (bliskie dystanse dalekie,kiedy przeładować ( na ile ammo )), Można też napisać swoją opinię o tej broni.

Proszę modka o przeniesienie do GD, myślałem że już jestem w GD

Edytowane przez GroNso
kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

W sumie nie jest zła ta broń, trzeba się do niej przyzwyczaić. Osobiście mam na 3slot k1, na 5slot spectre, i na 8 Gold Mp7a1 i biegam głownie z k1, jak mi się skonczy to dopiero mp7.

Opublikowano

Przed godziną wbiłem Level, gram medykiem więc zestaw K1+Tmp9 zmieniłem na K1+Mp7a1, Czytałem mnóstwo tematów w którą wychwalano tą broń, że jest to taki medic FAMAS. Gram tym gram i co się okazało że to syf, tym zabijać się nie da 100x lepiej idze mi z K1,nie piszę tego tematu po to by się wyżalić lecz by poprosić was o radę jak grać tą bronią (bliskie dystanse dalekie,kiedy przeładować ( na ile ammo )), Można też napisać swoją opinię o tej broni.

Proszę modka o przeniesienie do GD, myślałem że już jestem w GD

kto umie grać z mp7 ten umie tobie widocznie nie przypadła ta broń do gustu trudno kos z k1 ;d ja tam powiem ze medykiem grać nie lubie wole klimaty famas, aw50f

Opublikowano

WWW.BUYSKILLS.COM xD xD xD xD xD xD xD:O

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

2xUp Mam famasa i gra się świetnie ale ma 2 zbyt duże minusy

Tylko na Asska ( brak medic box )

Mały magazynek, Próbować przyzwyczaić się do mp7a1 Czy wrócić do starego zestawu ?

Up, skilla to ja mam z K1 idzie mi świetnie raty 15/5 na Marien

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

2xUp Mam famasa i gra się świetnie ale ma 2 zbyt duże minusy

Tylko na Asska ( brak medic box )

Mały magazynek, Próbować przyzwyczaić się do mp7a1 Czy wrócić do starego zestawu ?

Up, skilla to ja mam z K1 idzie mi świetnie raty 15/5 na Marien

graj mp7a1 gdy gralem pierwszy raz mialem 13:2 =.= (0 cheat)

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

Ja powiem wam tak , jedyna bron ktora jest najlepsza w warrocku i ma sie na nia "retail" jest mp5 !!! Nie wiem czemu ale jest taka zajebista ze nie trzeba zadnego famasa ani nic ...

baner%20mpc.png

Opublikowano

Up Tez mi się nią dobrze gra ale za szybko mi all ammo wypluwa

@down

Famas to bron dla Asska na 16 lev i z premką

Mp5 bron dla medyka na 1 level za free

nie trzeba nic testowac

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

Ja powiem wam tak , jedyna bron ktora jest najlepsza w warrocku i ma sie na nia "retail" jest mp5 !!! Nie wiem czemu ale jest taka zajebista ze nie trzeba zadnego famasa ani nic ...

tak jest najlepsza bronia ale tylko z tych co sie nie kupuje czyli k2,m24,pzf.... ona jest z nich najlepsza ale jesli chodzi ci o to mp5 vs famas pff testuj sobie damage z kolega albo cos,jesli to zart to niezly

Opublikowano

Drugie pytanie czy GOLD k1 ma inne staty niż zwykłe k1 ??

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

Zły dział, zamykam...

najlepsza broń do meda free k1 tym ci radze grac nie trzeba kupować nic i tracić kasy p90 tez fajne ale k1 lepsze...

76561198090890807.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...