Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ciekawostka]Ciekawe Powitanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewnym serwie (sam nie wiem jakim, chyba włoskim) po kliknięciu 2 linka otrzymujemy takie zdanie:

To jest ukryta treść, proszę

I temat ten ma na celu uświadomić 1/100000 noobom przez co serwy schodza na psy :).

EDIT:

To chyba powinno byc w supporcie ;P

Opublikowano

Jak polacy sie wpierdalaja na sh 1hit killer mh tornado używają opcji kickania na graczach,na dmghackach pewno ksują może grożą banem jeszcze (bo inaczej nie umieja grać bo ktoś ich dednął to oni go kickną za kare itp.) to ja sie nie dziwie

s2c77Oa.png

Opublikowano

większość polaków nie może grać na serwach bo tylko syf z niego robią tymi gównami ja pierdole przez takich ludzi niektórzy nie mogą normalnie grać na dobrych serwach typu locmt2 ...

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Tak, to raczej powinno być w supporcie.

Co do tematu - i Wy się im dziwicie? Jak wpadnie na serwer pełno polskich metińczyków z MPC na cheatach/botach i im je**ą za przeproszeniem serwer, to wiadomo, że mają dość. Chcą jakoś dbać. Nie jestem na 'nie' dla cheatów. Po prostu z doświadczenia wiem, że niektórzy przeginają i po prostu złośliwie bawią się kosztem innych co już fajne nie jest :)

Zamykam

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...