Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy Problem

dzik94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż mój kumpel ma problem z kontem na steamie ...Zaczęło się od tego , że przez przypadek wszedł na serwer z zombie modem o_O .. I potem tak : pograł na tym serwie 15 minut potem wyszedł z gry a kiedy ponownie chciał wejść to zobaczył komunikat ... Oczywiście było to BANNED ACCOUNT ... hehe ... Powiedziałem mu żeby napisał do steama i zapytał dlaczego mu zbanowali ...

A co wy proponujecie żeby zrobił ??

Będą + lub - jak kto woli !! ;)

Intel Core Quad Q8300 4x2,5GHz , 4GB Kingston , SATA Samsung 500GB , GeForce 9800GT 1024 MB

Kto odważny zwycięża , lecz jak ktoś ma być odważny skoro otaczają go lagerzy ?

Opublikowano

Przejść na alteriwnet. A do Steam support nie ma co pisać, bo odpiszą, że zasady zostały naruszone i takie inne duperele. Pozdr.

Opublikowano

ok dzięki za odp. ;] teraz tylko mu to powiem :D ciekawe czy się ucieszy , no ale cóż zrobić steam to steam i nic się nie poradzi jak mówiłem lecą +

Intel Core Quad Q8300 4x2,5GHz , 4GB Kingston , SATA Samsung 500GB , GeForce 9800GT 1024 MB

Kto odważny zwycięża , lecz jak ktoś ma być odważny skoro otaczają go lagerzy ?

Opublikowano

ok dzięki za odp. ;] teraz tylko mu to powiem :D ciekawe czy się ucieszy , no ale cóż zrobić steam to steam i nic się nie poradzi jak mówiłem lecą +

Też mam bana skieruj go do mnie to ta wersja gry jeszcze się przyda to mu alterka zrobię >>>33333