Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bawilem sie klawiaturą bezprzewodową Ex 100 keyboard jak coś i nagle wyskakuje mi glosnosc i sie zmniejsza co mam zrobic all bez glosu jest help!! mam tu takie przyciski jak np start stop nuty niech ktos pomoze wydawca jest logitech !! bd plusy przez nastepne 2 miesiace i 5* blagam pomocy jest od regulacij glosu strzalki ale one tak normalnie nie dzialaja POMOCY!! !!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

taa nie pomaga ;d kurcze no nie wiem zrobic tak jak zrobilem wczesniej wcisnac pare razem ? nie wiem sproboje ;d

userbarwb.png

Opublikowano

Sterowanie multimediami Uwagi

• W zależności od posiadanego modelu klawiatury zamiast pojedynczych przycisków może być dostępny panel sterowania plikami audio i wideo. Przyciski mogą także nieznacznie różnić się wyglądem od przedstawionych powyżej (np. dźwięk może być regulowany za pomocą pokrętła). Działają jednak tak samo.
  • W przypadku niektórych modeli klawiatury w celu uzyskania dostępu do sterowania multimediami konieczne jest naciśnięcie i przytrzymanie klawisza kb_hot_fn.gif.
  • Jeśli masz klawiaturę z czułymi na dotyk klawiszami sterowania multimediami, zapoznaj się z tematem Używanie czułych na dotyk klawiszy sterowania multimediami.

Oprogramowanie SetPoint reaguje wyświetleniem odpowiednich informacji o każdej z tych operacji. Funkcję tę można wyłączyć, dostosowując ustawienia programu SetPoint. Szczegóły znajdziesz w temacie Dostosowywanie oprogramowania SetPoint do własnych potrzeb.

1 raz to przeczytalem xDxDxD juz dziala xD na full glosniki i ten glos to jest pro

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU!

userbarwb.png

• Dodaj nową pozycję...