Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie Na Allegro Yang Metin 2 Pl - Blokady?

nopek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio kiedy kupowałem yang to coś pewnie na początku 2009r Wtedy można było bez obaw o bana kupować. Dają tak bany jak piszą czy to tylko żarty ? Teraz 100kk 25zł więc kusi.

Cytat z forum metin2 PL

w ciągu kilku ostatnich miesięcy zbanowanych zostało sporo kont za współpracę z yangsellerami (sprzedawcami Yang). Oczywiście poprzez termin 'współpraca' należy rozumieć kupno Yang za realne pieniądze.
Opublikowano

Powiem Ci tak. Ja jeden raz dostałem bana za logi z handlu a teraz jak już kupie kase to biore wywalam przez em2 ta opcja po 50k. Trochę to trwa ale tego nie są w stanie wykryć i banują tylko tą postać która na początku posiadała te pieniądze. Radzę Ci to samo i masz gwarancje, że wszystko pójdzie cacy. :D

Edit

Radzę Tobie drugą postać też na em2 która ma mieć kasę i włączyć automatyczne podnoszenie. Rób to w miejscu odległym aby nikt nie cieszył się łupem;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jaki jest okres czasu do bana od otrzymania yang ? Wyjasnij troche lepiej o tym sposobie bo nie siedzę w hackach :D

roznie banuja czasami po kilku dniach roznie naprawde ;]

ale generalnie chyb jest perm ban .

Opublikowano

Mój kolega za kupienie yang dostal bana chyba na niecaly miesiac..

odbanowali go ale wszystkie yang zabrali i zaążył tylko kupic ebo+9..:P(tego mu nie zabrali)

Daj - Nie Bądź Dupa...!

Opublikowano

Owszem, można dostać bana za to :)

Ja nie dostałem bo nie kupuje ale nie raz na forum metin2 pisali że zaostrzyli za to kare i tp

Opublikowano

ja radze na ziemie wyrzucac kase za handel mozna bana dostac

A na tobole ? Też wyczają ? >: Chyba nie tylko na handlu .

A co do handlu. Wprowadzili ze mozna 100kk na handlu czy tak tylko na kamer modzie ;p

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Ja wczoraj kupilem 105kk od pana

http://allegro.onet.pl/show_user.php?uid=17934356

i wszystko bylo w porządku,ale dla bezpieczeństwa polecam brać yangi jakims noobharem

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...