Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Winchester

domcio10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo chce kupic winchester przez g1 ale gdy kupie winchester przez g1 bede mial 5 slot? zmienny czy tylko bedzie ustawiony winchester bo normalnie niemam 5 slotu prosze o odpowiedzi nagradzam plusami

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

Nie dostaniesz 5 slotu musisz go kupić albo na chcacku włączyć

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

to tak jak kupisz wincha za g1 nie bd miał 5 za free ;) musisz kupić albo premke golda albo premke inna i slot albo jak masz premke to dokup 5 i bd

a ja zbieram -- nie + ;)

@edit : kolega ubiegł ale jak chcesz to daj - to nic cb nie kosztuje

Opublikowano

wiec nie bede mial winchestera na 5 slocie? bo nierozumiem dokladnie... bede musial kupic 5 slot lub premka inaczej sie nieda?

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

Tak inaczej będziesz miał wina ale nie będziesz mógł go założyć

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

Tak inaczej będziesz miał wina ale nie będziesz mógł go założyć

czyli bede mogl uzywac winchestera bez 5 slota? bo znowu nie dokladna odpowiedz..

bo niewiem czy bede mial zalozony ale nie bede mogl wylozyc

Opublikowano

Będziesz go miał ALE go NIE założysz bo nie bedziesz miał 5 slota dopiero jak dokupisz 5 slot to go ZAŁOŻYSZ

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

Bedziesz posiadal winchestera Ale nie bedziesz mogl go zalozyc na zadny slot ktory posiadasz czyli ci sie wogole nie przyda . Najpierw musisz kupic 5 slot potem wincha albo wogole. Mysle ze wyjasnilem to dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...