Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbugowana Postac! :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. gram na prive Frostworld2 lvl 66 ninja , i nawet nie pamietam gdzie ostatnio sie wylogowalem xD, i dzis sie loguje , wybieram postac i jak sie pokazuje te ladowanie to w 1 sek wywala na logowanie ponownie do postaci :((. co robic? a i stworzylem nowa postac to moglem wbic :). Sprawdzalem prawie wszystkie Poradniki o odbugowaniu i nic ... :/

Opublikowano

Już sobie przypomnialem, wtedy bylem w DT , i po pierwsze mi nie wchodzi do gry... jak sie loguje , wlacza sie te ladowanie do gry i w trakcie ladowania mi wywala mnie do logowania do postaci... nawet nie poleci polowe paska wogole nie idzie , tyylko odrazu wywala :/

Opublikowano

Ja wiem. Musisz się zalogować na stronkę, potem wziąść userpanel, zalogowac sie do wyboru postaci i poczekać 5 min. Wchodzisz w Charaktere, bierzesz entbuggen, wylogowujesz się z metka, logujesz i grasz ;).

Mam ten sam problem bo już raz się odbugowałem, ale jak chciałem wejść jeszcze raz do v2 to wywalilo ;D

@EDIT.

OMG, chyba cale Jinno jest zbugowane bo juz 10 razy próbowałem, wtedy podziałało. Jak zbugowane to będą straty..