Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , znalazłem na innym forum hack który działa ,ale jedyny problem to jest chamsy ...jak wiecie - nie ma ich ...

vt :

To jest ukryta treść, proszę

screen :

download:

miłej gry .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Dodam , że jak włączycie jakąs funkce to chyba potem nie da się jej wyłóączyć więc będzie trzeba włączyć od nowa warrocka ;D ( Bynajmniej u mnie tak jest )

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Ten hack to dziadostwo największe gówno z wszystkich hacków dam - predzej bo scope sie samo włancza nie da się latać nie działa fast flag nie mogę wyłączyć bo jest autoamtyczne i nie odbiorę flag gówno nie hack

dajplusa.png
Opublikowano

Hack jest dobry a tacy jak ty którzy tylko komentują to sa debilni hackerzy kazdy hackuje ale tylko glomby lataja tak ze ich zabic sie nie da bo bez tego kd 0,01 ja robie rate glownie bez gps'ow mam 1,02 i jest fajnie bo caly czas sie polepsza a dla tego pana powyzej report za obrażanie i krytykowanie innego gracza na tle forum

Opublikowano

Kolego , zamiast docenić to krytykujesz , jak Ci nie pasi to w ogóle nie pobieraj jasne ? chyba napisałem lalusiu , że hack nie działa sprawnie le w twoim wieku to zbyt skomplikowane.

Pomogłem ? Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...