Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabijacz Odwiedzin...

D-dos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

D-dos: czemu? Wykryli twoją zabawkę czy po prostu za wolno klikał? Dużo ci brakowało do tych 30zł by wypłacić? :)

Poszukaj w sieci, gość o nicku Sinis coś takiego kiedyś napisał. Jego program był o tyle lepszy że wykorzystywał TOR i nabijał unikalne wejścia.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Program pięknie działa, ale żeby zarobić te 30 zł bym musiał chyba cały czas kompa mieć włączonego ;) Więc nie wina programu.

Pozdro ;)

Opublikowano

@UP

Mi normalnie działa.

Macie na speedyshare:

http://www.speedyshare.com/files/24037506/Nabijacz.exe

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano
I z jednego IP można nabić odwiedziny?

Tak

Prawdopodobnie ze spider44 będziemy pisać wersję ulepszoną, może na serwer, chociaż obciążało by serwa. Raczej program, ale ulepszony.

Opublikowano

Taa, próbowałem napisać to w php, jednak za każdym razem udaje mi się zapętlić proces przez co administrator mojego hostingu pewnie chętnie by mnie wyklął :D Będzie to trzeba zrobić lokalnie, zastanawiam się właśnie jak.

Jak napiszemy na pewno damy wam znać.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano
Taa, próbowałem napisać to w php, jednak za każdym razem udaje mi się zapętlić proces przez co administrator mojego hostingu pewnie chętnie by mnie wyklął

Mówiłem, za duże obciążenie dla serwa...

Trzeba dodac liste proxy i automatyczne zmienianie. Moje GG: 803590 odezwij się.

Jeżeli chodzi o cpm profit to naliczają nie tylko za unikalne, ale też moga być z jednego ip.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...