Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A wiec mam taki problem:

Wlaczam bot, wszystko ladnie chodzi az po wcisnieciu Q 12-15 razy bot spowalnia wciskanie Q i znow rosnie... Mysle ze problem lezy w okienku w ktorym jest wpisywana wartosc jakich bym liczb nie wpisal to i tak dziala tak samo.

Prosze o pomoc i zrobienie tak aby bot caly czas tak samo wciskal Q (np. 3x na 1sek.).

Daje + ;) (Jesli bedzie dzialac).

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żeby wszystko działało = Napiszcie za mnie tak, żeby było dobrze, bo mi samemu się nie chce?

W poradniku wszystko jest należycie wytłumaczone. Jeśli nie znasz podstaw, to jest tam również link do poradnika "od zera", autorstwa Maćka.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Nie potrzebuje jakis poradnikow...Chce aby ktos wytlumaczyl w czym lezy blad, a tak w ogolnie to Ty tez gowno umiesz napisalas mi 3 boty ale zaden nie dziala, wiec wnioskuje ze pooradniki tez sa do dupy...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie potrzebuje jakis poradnikow...Chce aby ktos wytlumaczyl w czym lezy blad, a tak w ogolnie to Ty tez gowno umiesz napisalas mi 3 boty ale zaden nie dziala, wiec wnioskuje ze pooradniki tez sa do dupy...

Starczy poprawić to:

Na to:

Wtedy skrypt będzie wiedział co określa czas. Należy też pamiętać, że czas w ai wpisujemy w ms (1s =1000ms). By uprościć sobie sprawę z wpisywaniem można zrobić tak:

wtedy sam sobie przemnoży na milisekundy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...