Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Multihack V1.01

lukasheq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nastart.jpg

pobierz.jpg

http://www.speedyshare.com/files/23960942/M2_MultiHack_v1.01.rar

Metin2 MultiversionHack Omija Hack Shielda'a

Do Bota dodana została instrukcja wraz z obrazkami dotycząca instalacji oraz konfiguracji - także nikt z tym nie będzie miał problemów.

NAJCIEKAWSZE FUNKCJE BOTA TO:

* Auto-expienie w wyznaczonym miejscu

* SpeedHack

* TeleportHack

* FishBot

* TradeHack

* KowalHack

Tak samo jakbyś był przed komputerem! Nie trać czasu na długie wbijanie lvla! BOT zrobi to za CIEBIE !!!

Napewno grając w Metina nie raz spotkałeś postać na 80+lvl, pomyślałeś... Też bym tak chciał! Ale nie mam czasu i chęci grać po kilka-kilkanaście godzin dziennie w Metina!

Ten BOT zrobi to za Ciebie !

MultiHack jest najbardziej znanym cheatem do gry w Metin2.

Dzięki jego zastosowaniu minimalizujemy straty związane z potionami, potrafimy pokonać potwory znacznie silniejsze od siebie, posiadamy darmowe pelerynki nieskończoną ilość razy, teleportujemy się, szybciej biegamy czy też bijemy.

Opiszę jego funkcje:

*TeleportHack < wybierz mapę na jakiej jesteś. Aby sprawdzić mapę klikamy "M", następnie szukamy takiej samej na bocie. Widzimy w którym miejscu jesteśmy. Klikając w dowolny punkt mapy, i naciskając przycisk TELEPORT jesteśmy automatycznie przerzuceni w inny zakątek mapy.

Plusy: zamiast przechodzić przez całą mapę jednym klawiszem przedostajemy się w dowolne miejsce.

Minusy: Czas oczekiwania na przemieszczenie się na słabych komputerach może się znacznie wydłużać, a na jeszcze słabszych może dojść do zawieszenia gry w efekcie którego będziemy zmuszeni do zresetowania komputera

teleport.jpg

*ExpHack: Wybierz teren, oraz potwory jakie Twoja postać ma bić przez określony czas w bocie! Sam expi, a nawet rozmawia! Zobacz! - Bardzo łatwa konfiguracja.

exphack.jpg

*FishingBot: Bardzo przydatna funkcja! Łów ryby! Sprzedawaj, zarabiaj!

fishingbot.jpg

*ItemHack: Załóż item na siebie a następnie go ubgreduj ! (ulepsz) ! Chcesz mieć cały ekwipunek +9 ? Nie ma problemu !

itemhack.jpg

*YangHack!: Najważniejsza oraz najlepsza opcja w bocie! Masz mało yangów? Chcesz więcej? Dzięki wadom oprogramowania Metina, możesz mieć sporą ilość yang! ( Maksymalnie Hack może stworzyć 1000kk na jedno konto).

yanghack.jpg

Oraz pozostałe opcje bota:

LOCK MOBS <Zablokowuje Twoją postać w miejscu i przywołuje do niej potworki (zastępuje poniekąd dobrze znaną pelerynkę którą musimy wykupywać w Item Shopie)

Plusy: Gdy jesteśmy wojownikiem możemy stanąć po środku spotu przywoływać potworki i patrzeć jak poziom naszej postaci rośnie

Minusy: Gdy będziemy ciągle stać bez ruchu, potwory mogą zacząć się blokować, oraz dla graczy jest to widoczny sygnał używania cheata.

UNLOCK MOBS <Przeciwieństwo Lock Mobs, wypuszcza wszystkie potwory i takim sposobem przywracamy się do normalnej gry.

WALK < Chodzenie, tak jak przy zmęczeniu (ewentualnie noszenie garnituru czy sukni ślubnej)

RUN < Bieganie

Attack Speed <Prędkość Ataku, nie należy przekraczać powyżej 2,5. Aby nie było zauważalne dla ludzi ustawmy domyślnie 1,22. Aby włączyć opcję wystarczy wybrać wartość i nacisnąć ON

Mov Speed <Prędkość Chodzenia. To właśnie dzięki temu klawiszowi nie raz minął nas jakiś wiatr... Wystarczy ustawić tę opcję na 7 i mapę wszerz i wzdłuż pokonujemy w kilka sekund. Ustawienie opcji na 1,22 powoduje taki sam efekt jakbyśmy wypili fioletową miksturę

1 Hit Attack <Uderzanie ciągle jak za pierwszym razem, świetna broń przeciw wszystkiemu. Nie należy jednak używać gdy są wokół ludzie ponieważ to jest bardzo widoczne

Attack Range <przedłużenie miecza. Zwiększająć liczbę w kratce i akceptując ją, zwiększamy zasięg swojego ostrza... Tak więc uderzając w potwory które są przy nas możemy atakować również łuczników!

Combo <Atak Combo "1" 4 uderzenia "2" 5 uderzeń. Identyczne zastosowanie ma księga Kombo

**AttackHack ( zwiększa szybkość ataku nawet do 10 000 ataków na sekundę co daje dodatkowo 1 hit hack )

**TradeHack ( pozwala na zaakceptowanie obydwu pól , twojego i innego gracza )

**SkillHack ( Każda postać może używać skilli każdej postaci , np. dajesz sobie buffy szamana na wojowniku )

**HuntHack ( pozwala na automatyczne znalezienie danego potwora na danej mapce , nasza postac sama do niego biegnie )

To opis, tylko kilku funkcji bota! Sprawdź sam!

pobierz.jpg

pobierz.jpg

Opublikowano

hymmm... gram w metin2 posiadam 41 lv i dowiedziałem sie ,ze teraz przy ostatnim patchu pobrał sie program albo nie wiem dodatek.

Ale znam nazwe to "hshield" odpowiada on za blokowanie gry jesli uzyjesz jakiego bąć haka wtefy blokuje metina na ok 30 dni. Wiem bo sam nie mogłem grac ;p

ale dostajesz + za fatygę . Ale mozna uzywac na Privach czyli csyt i inne...

Ale sie napisałem az reka mnie boli ;/

Opublikowano

Temat ten jest niezgodny z regulaminem. Zgodnie z nim jasno wynika co zmuszony jestem zrobić.

Powód: keyloger

Temat przenoszę do kosza.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

• Dodaj nową pozycję...