Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Dam Rade Postawić Serwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje pytanie to czy dam rade postawic serwa moj komp:

Intel® Core 2 Duo CPU

E7400 @ 2,80GHz

2,80GHz, 2,00GB RAM

chodzi o serw no-hamachi ?? za szybka odp leci + i 5 oczywiscie :)

...

Opublikowano

Sam serwer postawisz na spokojnie.To czy bez hamachi zależy od tego jaki masz rodzaj IP.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

robie na hama jednak ale znow mam problem gdy w VPC klikam na te lacze networking nie ma opcji hamachi network a hamachi zainstalowalem probowalem nawet dodaj sprzet > karty> hamachi>karta hamachi network>dalej i cos mi wyskoczylo ze moze zaszkodzic programowi zainstalowanie tej karty kliknolem dlaej i pisze ze blad instalowania nie odnaleziono pliku co zrobic ? ^^

...

Opublikowano

robie na hama jednak ale znow mam problem gdy w VPC klikam na te lacze networking nie ma opcji hamachi network a hamachi zainstalowalem probowalem nawet dodaj sprzet > karty> hamachi>karta hamachi network>dalej i cos mi wyskoczylo ze moze zaszkodzic programowi zainstalowanie tej karty kliknolem dlaej i pisze ze blad instalowania nie odnaleziono pliku co zrobic ? ^^

Reinstall hamachi xD

To juz jest koniec...

Opublikowano

dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) ale jednak zainstalowalem sobie hamachi wersja 1.0 reset kompa i wszystko gra :P najwidoczniej wersja 2 cos tam cos tam byla zla wszystko dziala :) dzieki wszystkim za pomoc temat do zamkniecia :)

...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...