Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Z Hakami-Combat Arms Się Wyłącza

rupert15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem wszystko wg. Poradnika Jak podczepiać haki ale gra wyłancza sie przed strona logowania.

Mam Microsoft C++ 2008 Redestiruable i Framework 4.0 przed chwila ściagłem.

Haka właczam jako administrator, mam WIN 7

Kto pierwszy pomoże dostaje 5

Opublikowano

Coś chyba poprawili ... wczoraj jeszcze wszystko ładnie u mnie działało dzisiaj mam takie same objawy jak u was ...

Opublikowano

No coś się z tym popsuło, mi tez wczoraj smigało az milo, a dzisiaj juz klops... hashuje przed logowaniem podobnie jak u Was.

04010113_BatiXX.png

sygnaz.png

Opublikowano

Na forum masz pełno działających haków.Przyłóż się i znajdź sobie taki

A czy prosił cię ktoś o wtrącanie się do tematu i nie wnoszenie do niego niczego sensownego ... nie ciebie prosiłem tylko Cys69 więc po co odpowiadasz za niego ..

Opublikowano

A czy prosił cię ktoś o wtrącanie się do tematu i nie wnoszenie do niego niczego sensownego ... nie ciebie prosiłem tylko Cys69 więc po co odpowiadasz za niego ..

Ale chciał bym ci powiedzieć iż nie jesteś kaleką i mógł byś sam znaleźć coś sensownego.Np.Forum dudni o Gordonie 1.4.0 więc daleko nie musisz szukać

Proszę o to nawet link do tematu <--- http://www.mpcforum.pl/topic/196922-gordon-140/

9368_gold.png

Opublikowano

Ale chciał bym ci powiedzieć iż nie jesteś kaleką i mógł byś sam znaleźć coś sensownego.Np.Forum dudni o Gordonie 1.4.0 więc daleko nie musisz szukać

Proszę o to nawet link do tematu <--- http://www.mpcforum.pl/topic/196922-gordon-140/

To prawda kaleką nie jestem co do Gordona to logiczne że jeśli miał bym zaproszenie to nie rozmawiał bym na temat innych hacków czyż nie ? w ostatnim czasie większość hacków zamieszczonych na forum została rozpoznana i zablokowana z tego też względu zapytałem się Cys'a aby podał link do działającego ... a ciebie nie prosiłem o głupie komentarze i dogryzanie bo pomocny to nie jesteś a nabijasz sobie bezsensownie posty ... skończmy ten temat bo po co się kłócić w dalszym ciągu proszę kogoś o podanie linka do działającego w dalszym ciągu hacka.

Opublikowano

zobaczę jeszcze jeden post z waszej strony nie na temat to polecą warny, jest to offtop ...

Opublikowano

też chcialbym sie przyłączyć do tego tematu gdyz mam ten sam problem nie wiem czy to wina tego iż odpalam te pliki dll przez PerX czy moze trzeba inny program do tego

Opublikowano

Haczek juz raczej nie działa jak nikomu nie chce sie odpalic.

pozdro

@down

po co robisz nowego posta jak kilka minut temu zrobiles innego

uzywaj opcji edytuj :]

Pozdro

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

Mi się wydaje iż możliwe to jest ze to wina PerX jeśli nie pojdzie z innych programow to nie bedzie działał no chyba ze powstanie jakiś nowy

@Edit:

Teraz to zrobilem gdyz odbiegne troche od tematu...

Robie do poniewaz jak nizej nie jest to zabronione z regulaminem, odswierza to temat dajac go na 1 miejsce na 1 str. a po 2 mam wiecej postow:)

Widzisz czasami regulamini oplaca sie czytac bo wiesz jak mozesz miec wiecej a nie stracic na tym :)

Pozdrowienia:)

Opublikowano

@down

po co robisz nowego posta jak kilka minut temu zrobiles innego

uzywaj opcji edytuj :]

Pozdro

z takiej okazji że nie jest to złamanie regulaminu, post nie odchodzi od tematu, nie jest to dubblepost, nie obraża nikogo itp.