Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robić Czy Nie Robić

KowalMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat, czy robić te forum klanowe czy można by tu zrobić Temat i go podpiąć. Jakoś mi się nie chce tam tego robić. A w tamtym temacie można by było wypisać wszystko. I podania tam by były składane i Zapisy na CW ( czyt. Walki Klanowe ). Ale niewiem czy ktoś taki Temat podepnie. Więc ja sądzę że lepiej tutaj. Mniej roboty itd.

KowalskixD.png
Opublikowano

Najpierw zbierz ludzi i wbij przynajmniej 2 lvl clanem a później można by tu zrobić sobforum dla clanu.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Lenart powinien podpiąć jak ładnie poprosisz i jeżeli będzie to oficjalny clan MPC.

A tak w ogóle nie polecam robić w nazwie MPC bo od razu będą raportować że cheaterzy.

Opublikowano

No to kto chce dołączyć do klanu to od 15.45 - 16.00 będzie room rekrutacyjny.

Bravo, Channel 10, z nazwą: MpcForum, hasło 9802

Więc kto chce dołączyć niech wejdzie. Room będzie już od 15.30 więc macie 30 minut. Od rangi icon_croporal.gif do icon_star_lv5.gif ;P

KowalskixD.png
Opublikowano

Dexster kidmody nie moga podpinac tematów tylko globalowie i admini

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

to tak.

jeśli zbierzesz 10 użytkowników to możesz zrobić temat z info, jak się dostać, czego wymagamy, i z kim gramy (takie duperele )

co do poddziału to byśmy musieli uzgodnić to z administracją, ale wątpię żeby takie coś powstało gdyż, jeśli MetalMan by dostał bana, na mpc, to jest możliwość że strzelił by focha i clan rozdupcył, tak samo gdy przestanie grać to clan nie ma wtedy lidera.

jak nie wiesz czy robić te forum, to pomyśl trochę, poczekaj do jutra, może znajdziesz inne rozwiązanie.

@up

ależ oczywiście że mogę, przedtem nie miałem pełnych praw (albo miałem za duże) i administracja musiała to naprawić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...