Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polish_Army Zaprasza

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam do klanu Polish_Army. Klan istnieje 5 dni narazie jesteśmy dość daleko ale punkty szybko się wbije :D . Narazie używamy skype (Nie śmiać się xD). Więc jeśli szukasz miłej atmosfery i spoko kolegów do gry to Zapraszamy.

sygna.jpg

Opublikowano

Ja moge dojść ale widzę że będzie trzeba trochę się pobawić żeby ten klan wyprostować po 1 trzeba założyć pokoje i powiedzieć żeby chłopaki pościągali sobie x fire a po 2 napisać regulamin narazie na z8games jestem już troche doświadczony jeśli chodzi o klany byłem w hardware napiszcie odpowiedź co wy na to?

zwaliliście troche tag klanu :/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

spx x fire jest lepszy bo sie cf nie laguje i widać kto mówi jak sie gra a na skype to sie gada jak sie chce pogadać tak jak przez telefon z dziewczyna itp a moge do was do klanu dojść bo aktualnie nie chce mi się szukać jakiś dobrych klanów a może jak będziemy współpracować to i ten klan będzie dobry dobra składam podanie ps a z tym tagiem to zmienimy potem ok

userbarwb.png

Opublikowano

Dobrze by było jak byś zrobił a ja jutro pogadam z wami na skype tylko napiszcie jakie macie nicki ok?

Niestety coś mi się ze skypem stało i mi nie działa może go naprawie a może nie a więc trzymajcie tu moje gg 10700921 niech jutro rano jakiś lt lub założyciel do mnie napisze a powiem co i jak pozdr

userbarwb.png

Opublikowano

Ja też wyśle podanie ale uprzedzam nie jestem za dobry bo gram od nie dawna.

dópa!

Opublikowano

No przydało by sie go zmienić bo troche głupio jak ma być klan dla jaj i prosze o kontakt na gg żeby wam to wszystko wytłumaczyć

userbarwb.png

Opublikowano

sorki ale x fire nie bedziemy uzywac. u nas wszyscy maja inne głosy, znamy sie i odrozniamy. Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Powiem wam coś ciekawego na temat tego klanu.Niestety to sami HAKERZY więc nie polecam.Najwięksi hakerzy to lider [sasek] i jego kolega dea3angel. Ja poznałem fajny klan i mi sie bardzo podoba [sAs].pl

Więc nie polecam wywalają i urzywają wulgaryzmów . Chyba nie musze wymieniać :P