Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban- Pytanie

rupert15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytankooo...Czy jak dostane bana to już nigdy nie zagram w Combat Arms czy będę mógł grać na nowym koncie.

Bo nie wiem czy tu blokują konto czy IP.

Będą plusy albo minusy jak kto chce

@down

dzięki

Opublikowano

Mozesz grac na nowym koncie chociaz tylko 1 raz slyszalem o takim przypadku ze kolo dostal bana na IP powiedzialem Ci o tym kolesiu przy okazji bo i tak musi byc 50 znakow :)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Nexon nie daje banów na IP, chyba że wielokrotnie będziesz na nim dostawał bana za telekilla.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ja juz kilkanascie konto stracilem przez gordona i jakos na ip nie dostalem bana ...to ie tym idzie...poprostu nie ma zadnego sensu dawac banow na ip bo i tak wiekszaosc gra na stalych laczach ze zmiennym ip...

Opublikowano

Raz tylko czytałem u nas na forum gdzie koleś mówił że ktoś tam, dostał bana na IP.Ale pewnie to był tylko wyjątek.Np mój kolega został zbanowany już podan 10 razy i nadal gra na hackach beż obawy blocka IP

9368_gold.png

Opublikowano

jak zbanowali mi drugie bdb konto to zastopowalem i powiedzialem sobie ze juz nie bede grac w ca by nabijac i nabijac ciagle nowe rangi wkurzylem sie i gram tylko na hackach to na gordonie to na vipach i denerwuje ludzi..a nexon mi banuje i banuje te konta co mi wogole nie przeszkadza...bo mam free account generator i jak dostane bana to za 2 min juz gram na new koncie...