Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów, Hacków Do Archlord

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre rady

Pozwól mi najpierw zacząć kilka porad, gdzie i jak bot.

Najważniejszą rzeczą do zapamiętania przy botów jest: Upewnij się, że jego cichym miejscu, nawet jeśli oznacza to, że u mają do czynienia z miejscem, które lvls wolniej.

Istnieją 3 klasy jak wszyscy wiemy:

-Melee:

Plusy: Dość dobre dla botów jak oni dont mieć dużo aoe umiejętności, a także opiera się na crit.

Minusy: Broń pogarsza się tak szybko potrzebuje dużo uwagi

-Okresowe:

Plusy: również dobry bot z klasy, ale wręcz jest lepszy.

Minusy: strzałki (exept Ranger) ... i faktów boty dont atm aoe wsparcia.

-Magic:

Plusy: botów oszczędza czas u. W przypadku korzystania z wielu umiejętności, powolne pogorszenie broń

Minusy: imo najgorszy z klasy do bota, ponieważ lvl najszybciej ze wszystkich klas ręcznie

Arch Bot

Plusy

Jednym z pierwszych boty na WZ Archlord, prace miły, dobry opis (nawet w języku niderlandzkim, wciąż pracujemy nad tym).

Przeciw

U musi być starszy członek, aby ją także jego litle powolny w porównaniu do starej roboty.

1. Umiejętności barów: Na dole jest bar ataku i miłośników bar.Near jest także 2 pola z 2 numerów. Jeden do ataku i jeden na pasku bufff. Wprowadzenie tych numerów na punkt pragnienie. Na przykład powiedzmy, że ataki na swoją Bar 1 i miłośników na bar2. Następnie umieścić te dwie liczby na pola.

2. Atak No.3: Teraz po tym będzie miejsce i czas cooldown odlewania umiejętności. Atak na pozycję 3, umieścić zawsze umiejętności chcesz oddać pierwszy (w większości przypadków atak normalny) i bardziej szczegółowe, z którego chcesz zbierać tłumy. My zawsze doradza postawić normalny atak na miejsce No.3. Jeśli nie chcesz korzystać normalny atak niech No3. przycisk unpressed. Wszystkich ataków i miłośników można włączyć lub wyłączyć, naciskając zdjęcie w środku.

Teraz powiedzmy, że chcesz używać tylko normalny atak (bez innych umiejętności). MUSISZ umieścić go na dowolnej liczbie chcesz WYJĄTKIEM No.3. To dlatego, że używasz normalnego ataku za zabijanie mobów, a nie ich gromadzenia. (To się dzieje, gdy u jest niski lvl i tylko posiadają ypu umiejętności normalny atak).

Liczniki na normalny atak (CLD, Cs) musi być 1 / 30. Oznacza to, że normalny atak cooldown nie ma czasu i że będzie go użyć 3 razy. Jeśli chcesz użyć więcej grać normalny atak z opcją Cs tylko. (Na przykład 40, 4 trafienia, 50 jest 5 trafień i tak idzie)

3. Ustawianie liczników: liczniki są dokładnie tak, jak je czytać na umiejętności. Na "polu CLD umiejętności pisania i czas cooldown na" Cs czasu rzucania.

Bar na atak -> tha więc powiedzmy, że mamy umiejętności z 7sec cooldown i 1,9 sek czas oddanych. Kładziemy 7 / 19.

Dla bar buff -> Powiedzmy, że mamy 526sec cooldown i 2,9 sek do oddania kładziemy 526 / 2,9.

UWAGA ... Liczniki na Archlord nie zawsze są dokładne. Więc może powiedzieć, że ma 7 cooldown umiejętności i 1,9 oddać, ale na różnych jej rzeczywistym. Dlatego należy grać z liczników do robienia wyniku pożądania.

Moja opinia ... Po kilku eksperymentach dodać 10sec na liczniki oddanych na wartości, co można przeczytać na swoje umiejętności i 1 sekundę na cooldowns.So na przykład, jeśli umiejętności miał na początku 23sec cooldown i 1,6 oddanych czas, należy go zmienić na 24/26. tak w środku ataku / etykiety buff umieścić 24 dla "CLD" i 26 dla "Cls". Że wykona pracę.

4. Bot Menu: Aby uruchomić succed hodowli bot wybrać tryb like.Default jest Win Vista

5. Autoloot-Party: Jeśli chcesz do gospodarstwa bez strony trzeba nacisnąć przycisk "Loot-Chat". Na prawo od przycisku nie jest liczbą. Zwiększenie liczby będzie naciskać kilka razy "SPACE" guzik. Test go do needs.IF korzystania ze stron tego przycisku należy unpressed.

6. Camerarot: przycisk jest do korzystania camerarotion, aby uniknąć stacking.Camera obraca się, gdy nie ma tłumu znajduje near.Just naciśnij go uaktywnić.

7. "Target użytkowanie": Nowa opcja Multiattack (dobrze knowned AOE). Po lewej stronie ekranu jest bot na "opcje" Cele Użyj Label. Miejsce wewnątrz moby chcesz osiągnąć. 1, pojedynczo tłum, 2 dla dwóch mobów i toczy się dalej. Być ostrożni, ponieważ bot jest sprytny algorytm i szuka moby z pełnym zdrowia, zachować wartość, na niskim poziomie. Na przykład beetween wartości 04/02 jest w porządku. Jeśli masz bardzo silny charakter gospodarstwa tyle mobów chcesz .. Wartość domyślna wynosi od 1 do 1 ataku przez jedną moby.

8. Ranshacking: Aby go użyć naciśnij "CRS". Po prawej stronie można wybrać numer przycisk gdzie twój ranshacking apllies umiejętności. Ranshacking umiejętności musi być zawsze na pasku ataku.

9. Save-Load opcji: Na rogu znajduje się klasyczny "Plik" opcję. Stamtąd można zapisać opcji "ini" plik więc go używać again.If chcesz załadować plik opcji, obciążenie prasy i znaleźć plik opcji.

10. Przyciski sterowania: W środku są buttons.Defaults kontroli ...

Przycisk Start = F1

F2 = pauza

Edit = F3

Exit = F4

11. NOWOŚĆ: Wsparcie Wielojęzyczny klawiatury

Nad każdym przycisk ataku-buff jest value.Those wartości podwójne kliknięcie myszą, można zmienić na żądane idioma języka. domyślnym językiem jest angielski, więc atak-buff przyciski będą: 3,4,5,6,7,8,9,0, -, =. Ale jeśli masz hiszpanski klawiatury zmian tych znaków i wynosi 3,4 , 5,6,7,8,9,0, "¡. Teraz możesz zmienić te wartości, naciskając na nich i zmieniają się w żądany. Również można zmienić klucz zmian bar. Na przykład dla języka angielskiego domyślnie jest "` ". Wchodząc na dużym tekst na środku ekranu bot, usunąć wewnątrz tekstu i nacisnąć żądany value.For angielskim należy napisać w środku "symbol. W języku hiszpańskim jest º.

Nie zapomnij podczas konfigurowania po raz pierwszy bot umieścić wewnątrz wartość ma. Więc jeśli używasz angielskiej klawiaturze umieścić wewnątrz "wartości.

11. NOWOŚĆ: obiektyw Użyj procedury

Teraz można korzystać z obiektywów, więc nigdy się miłośników krople ... Soczewki są zawsze umieszczane w którym miłośników are.To aktywować naciśnięciu "obiektyw Use" przycisk i wybrać numer przycisk umieszczony na pasku soczewki buff. ..

12. NOWOŚĆ: bot Shout activated.Download wiadomość wideo tutorial, aby zobaczyć jak to działa

Uruchamianie bota:

Kroki, aby uruchomić bota to:

1. Uruchomieniu bot first.If dokonane nie it.If obciążenia plik konfiguracyjny, a następnie skonfigurować bota i zapisać konfiguracje z opcji Zapisz.

2. Po zminimalizowaniu okna bota i uruchomieniu Archlord.

3. Po uruchomieniu gry przejdź swoją postać na obszarze wręcz tłumy.

4. Naciśnij klawisz F10, aby aparat na górę.

5. Kliknij w Archlord okno, aby upewnić się, że jest active.Be Uważaj tylko Archlord i okno bota należy opened.Close każdy inny, jeśli okno jest otwarte

Tak, wiem do pulpitu nie mogą pasku narzędzi na górze lub w lewo, mają Arclord w trybie okna i rozdzielczości 1024x768, twoja postać na obszarze o moby i aparat na górę i przez okno bota należy ograniczyć do minimum

6. Naciśnij przycisk START (domyślnie F1). Jeśli nie lubisz, że najważniejsze zawsze można zmienić z menu na środku ekranu bot

Jeśli wszystko ok, zobaczysz okno Archlord ruchu po lewej 00:00 górnym rogu współrzędne, a bot zabijania mobs.If okna Archlord przenieść robi na lewym górnym rogu po naciśnięciu klawisza F1, to prawdopodobnie nie zrobił kliknij wewnątrz window Archlord, więc okno jest aktywne, lub masz więcej niż Archlord i otworzył okno bota.

Edytować coś swojego bota, podobnie jak wartości, na liczniki, musisz zawsze naciśnij "Pause" i po "Edit", dokonać zmian naciśnij "Edit" i po raz kolejny "pauza".

LISTA KONTROLNA Przed uruchomieniem BOT

Po pierwsze: Windows Vista i Windows 7 użytkownicy, jeśli masz aktywny UAC (User Account Control), zawsze Uruchom jako administrator ...

1. Czy mogę używać na moim profilu domyślnego systemu operacyjnego paskami?? (Uwaga na taskabars na wierzchu lub w lewo lub w prawo)

Błąd, jeśli dont -> Współrzędne błąd

2. Czy wybrać odpowiednie OS na karcie OS wyboru??

Błąd, jeśli dont -> Współrzędne błąd

3. Czy mogę korzystać z normalnego ataku na numer 3??

Błąd, jeśli dont -> Problem z sekwencja ataku

4. Czy napisał paska przycisków zmiany (domyślnie "") wewnątrz pola tekstowego??

Błąd, jeśli dont -> You cant użyć bar buff i barów zmian nie robi praca

5. Czy napisał prawidłowe wartości (nie prawdziwych) na cooldowns oddanych razy??

Błąd, jeśli dont -> oddasz umiejętności, które już lanego

Porady

Ogólnie z botami będziesz miał lepsze wyniki z mellee nie moby (potwory, które trafiają od zakresu), a także po trafieniu ich 1, 1 (nie multiattack). Z niego korzystać także na otwartych areas.NEVER USE bot z LGD (liczniki będą desychornize). Jeśli zakaz ty, to nie mój problem jego yours.Botting jest sprzeczne z zasadami W3bzen.

LOOK OUT

Ten robot posiada wiele funkcji nieaktywne. DONT zacząć zadawać pytania "dlaczego??, Dlaczego tak?" FEAUTURES zostanie wykorzystane w TIME. Dlatego, że nie wszystkie funkcje są aktywne, ponieważ ten bot był dla OLD Archlord i Windows XP. TO MODIFICATE potrzeb IT Zjawisko RODZAJU botów kosztują ponad 50 $ na rynku, więc być wdzięczni, że ja Ci ją za darmo.

Jeśli podobał Ci się IT PRESS "Dzięki"

INFO DLA PMS Państwo przesłać mi błędów ...

Bot ten został przetestowany przez cały czas nie tylko mnie, ale od ponad 80 członków. Do najczęstszych błędów zostały rozwiązane a odpowiedzi są kłamał na pierwszy post w tym wątku z filmami i instructions.WATCH FILMY Znowu i znowu ... I uważnie przeczytać instrukcję ... ja nie odpowiedź na pm o błąd, że już odpowiedział na wideo i instrukcji .... Ja odpowiem tylko do nowych błędów ... Jeżeli uważasz, że przystań znalazłem odpowiedzi na wideo i wysłać mi instrukcje, wysokiej rozdzielczości zdjęcia z pulpitu przed i po błędzie i opisać bardzo dokładne ...

EDIT:

Instrukcje aktualizacji.

Wersja 1.0.7.0

Naprawiono problemy GG

Dodał Shout bot ...

Ulepszone wyszukiwanie procedury mob

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23957088/56072d1280051801-new-public-version-arch-bot-archbot_webz_public.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=63e223f4f72eb995f795daea0d85cfadcabc119488f6fa8fa09acf94b5040f3a-1280051768

Webzen Bot działa na zminimalizowanej grze

Plusy

Najnowszy bot do gromadzenia, ma kilka naprawdę przydatnych funkcji, takich jak: możliwość swich Weapon, pracy i zminimalizować pickup i szybki łup klienta Multi obsługiwane.

Przeciw

Działa tylko w 64b atm.

Witam wszystkich.

Po kilku godzinach kodowania i wyszedł z SIMPLE afk bot na tą niesamowitą grę szlifowania.

Bare na uwadze, to nie jakiś bot top notch, że pozwala na afk 24 / 7 to.

Zrobiłem to tylko dla afking podczas oglądania filmu lub robi coś innego podczas szlifowania.

Możesz odnaleźć link do pobrania i "Dziękuję" przycisk na końcu tego postu.

ZALETY:

1) prace zminimalizowane, ale wszystkie ustawienia buff i broń zmienia przyzwyczajenie praca zminimalizowane. więc przed wyjazdem afk przez dłuższy czas upewnić się, że bot nie jest ograniczone do minimum.

2) działa na wszystkich rozdzielczości i ustawień

3) badano go tylko w systemie Windows 7 64bit. Powinno to działać na innych systemach, ale także i nie próbował go.

4) i wount aktualizacji lub dokonywać żadnych zmian, bo jestem leniwy jak diabli.

5) Dont PM mnie

6) Jeśli chcesz otrzymać kod źródłowy Myślę, że masz go ....

Jak to zrobić UP:

1) uruchomić bota

2) utworzenia i umiejętności razy obsady umiejętności

3) zaznaczyć pole podnieść jeśli u potrzeba pozycji do odbioru

4) Nr cyklu. ustaw go na więcej niż 1. Bot będzie działał wybranych umiejętności x ilość razy przed tabulatorem do następnego mob (średnia dla rolnictwa żywiołaki)

5) bot start w domu (można go uruchomić z gry zminimalizowane lub zmaksymalizowane co kiedykolwiek chcesz, bot będzie działać w obie strony)

6) grę należy w trybie okienkowym

7) END = bot Pauza

8) WAŻNE: w plik rar znajdują się 2 pliki. 1, o nazwie Gluth_32bit i jest nia do pracy na 32-bitowy system i drugi nieco Gluth_64 dla systemów 64 bitowych. Wystarczy uruchomić i używać pracuje dla Ciebie, jeśli nie jesteś pewien, u jakiego systemu używasz.

9) Windows 7 i Vista = Upewnij się, że działa jako ADMINISTRATOR!

:: To jest naprawdę BOT BETA BETA BETA Więc nie oczekiwać, że niektórzy za I DONT FLAME SOFTWARE ME ..... NAO LIKE = USE NAO::

PS dodaje raport z Zapisek wirus skanowanie z 2 fałszywych alarmów. 1 z pakującego UPX i drugi auti.it uznaje się wirusa przez niektórych (bzdura) programów antywirusowych.

Update 1.1: Gluth_1_1

1) dodaje timer do odbioru. Teraz możesz ustawić jak długo należy czekać przed każdym bot naciśnij spację. Więcej oznacza wolniejszy, ale w ataku odebrać wszystko, co spada. I jeszcze polecam bycie w partii lub z domowych do gromadzenia przedmiotów

2) zmiany wepon. Wpisać w polu na ile godzin powinien bot zmiany broni (trwałość).

Zapomniałem wspomnieć. Broń zapasowe powinny być w pierwszej torbie w lewym górnym rogu gry.

Update 1.2: Gluth _1_2

1) Dodano jeszcze jeden slot broni. Po włączeniu zamiana broni zrobić to tak:

1-cia broń w torbie jednego górnego lewego gniazda.

2-ga broń w torbie jedno gniazdo drugie miejsce w 1. linia.

2) Dodano szorstkowaniu opcji niestandardowych liczniki. Co trzeba zrobić, to w drugim hot bar (na drugim miejscu!) Dodać miłośników chcesz włączyć (w tym napojów, jeżeli stosowanie u nich). Następnie sprawdź, jak długo buff ostatnio dodać do niego kilka sekund (lagi itp.) i dodać go do zegara na przestrzeganie umiejętności.

na przykład buff trwa 350 sekund i mam to na slot 3, a następnie sprawdzić buff i 3 i umieścić w polu zegara 355 sekund.

3) WAŻNE: zamiana broni nie działa więc jeśli zminimalizowane gona używać upewnij się, że u dont zminimalizować grę! To miał być używany tylko wtedy, gdy idziesz spać, przez długie AFKing okresie.

Aktualizacja: Gluth_1_3

1) stałe (mam nadzieję, przystań testowany ono poprawnie) problemy z 32-bitowego systemu. Powinno działać na 32 bit windows teraz więc upewnij się, że jeśli masz 32 bitowy system uruchomić tylko Gluth_32 i jeśli masz 64 bitowy system, Gluth_64.

Aktualizacja: Gluth_1_4

1) obsługę klienta Multi. Co to znaczy?

Niektóre użytkownika poprosiła mnie o zrobienie bota tak, że jeśli używasz wielu klientów na raz i chcesz tylko 1 do botów. Co zrobić, to bot będzie, przed uruchomieniem go będzie sprawdzić wszystkie otwarte okna, aby tytuł ten mecz "Archlord", a następnie będzie zmienić ich nazwy na Archlord1, Archlord2 i tak dalej. Następną rzeczą, co się stanie, to pole MSG pojawi się okno z prośbą, które (klienta) do uruchomienia bota na tak będziesz umieścić numer z okna w dół i walah powinno działać.

Upewnij się, że przy ustawieniach płowy lub OPTION SWAP broń, MASZ KLIENTA zmaksymalizowane! Te opcje nie działają, gdy BOT jest ograniczona do minimum! (I będzie to naprawić wkrótce)

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23957187/41453d1267736116-relese-webzen-bot-working-minimized-gluth_1_4.rar

http://www.speedyshare.com/files/23957209/41806d1268064435-relese-webzen-bot-working-minimized-gluth_32.rar

Skan 1

. http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=913808b4f348e02a1b8355fc6092ba3dfa183639ae977e836fa291cc53e2952a-1277242800

Skan 2.

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5253a8e3f0da420ffcb5c87c77bf845a572d8d862d64aa4277a377592c016ef0-1268280537

Evolution Bot

Description:

Considered to be the best bot out there by manny, has all the things u need, including: Carving, skinning, alchemy, lens buff, and a timer so it can also be used to be an aoe bot.

ctool.jpg

al_bot.jpg

Witam wszystkich,

i zaczęła się zrobić własny Archlord Bot, który jest jeszcze w toku.

Jeśli u jak u może go pobrać i spróbować, może u mnie kilka dalszych pomysłów i znaleźć błędy, itp.

U zapraszamy do post.

Kod źródłowy znajduje się na to, co u niech u, a nawet jak by była ona jak otworzyć sosie.

Nawet jeśli u chcą pomóc, aby zakończyć, że Bot, pls posyłać mi pm lub post tutaj.

dodał angielski i niemiecki Przewodnik do listy plików.

Kamery obracać>> pracy

Autoloot> Praca> (mam nadzieję działa lepiej)

Następnym celem> Praca> (Timer w milisekundach)

Sprawdź Target's HP>> pracy (jeśli będzie posiadać obok Target "jest nieaktywne)

Rzemiosło>> pracy

Działania Keys>> pracy (Timer jest podawany w sekundach)

Buff Keys>> pracy (Timer jest podawany w sekundach)

Obiektyw Stoned Buffs>> pracy

Zastosowanie PET>> pracy (sprawdzi, czy zwierzę jest cel i zamiana ")

Rezolucja>> testowane z 1024x768 i 1280x1024

Uwaga:

Coord Tool jest potrzebne do wynajęcia Bot się współrzędne i kolor-kodów.

Umieścić to w tym samym katalogu, w którym znajduje się bot ur.

Niektóre propozycje ur Jestem realizacji, niektóre nie mogę zrozumieć, pls zajrzyj na następną aktualizację, która uzna to, co zostało zmienione.

Próbowałem ustalić ogromny lagtime podczas sprawdzania kluczy etc, miejmy nadzieję, że działa u też tu pracował dobrze ....

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23957290/9709d1203095571-evolution-bot-evolution-bot-al-0.8.3.7-.rar

Download(new wersja) :

http://www.speedyshare.com/files/23957345/9935d1203950080-evolution-bot-evolution-bot-al-0.8.3.8-.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=bcb651c7fb8b2c47a847ef74ee2dc0a08d291108a5794e88e8f7399edcbe4901-1249447498

Skan: (new wersja)

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e9bb6d7267b41424b1918f6202ab59188db97b50cc63de238ee64422046f1478-1268072630

Archlord Auto Bot

Ello ziomki!

Zrobiłem nowy Bot do Archlord. Bot został stworzony w. NET Framework 2.0.

Należy pobrać i zainstalować z Downloaddetails:. NET Framework 2.0 Redistributable (x86)

Co lepiej jej to bot?

- Nie korzysta z Pixel wykrywania!

- To jest bardziej elastyczny

- Pokazuje status w oknie (dla ludzi, którzy sekundą ekran)

- Można go wykryć co umacnianie umiejętności mogą być wykorzystane i używać go w zdefiniowana prioitry

- Można go wykryć co actionbar jest aktywny

- Strona może wykryć i zatrzymać próby przejmowania przedmiotów

Znane błędy:

- Po zamknięciu okna, robi to automatycznie w pobliżu Bot -> używać taskmanager i zabić <- Thats jest ustalana 0.7.0!

- Image Capture proces nie powiedzie się w niektórych sytuacjach </ enviroments - ustalonych w 0.7.5?!

Krótkie HowTo:

1. Start Bot i zainstaluj go (lub załadować config)

2. Start AL i zaloguj się

3. Naciśnij klawisz END i bot rozpocznie.

4. Naciśnij klawisz END do wstrzymania lub wznowienia Bot

Download v. 06 :

http://www.speedyshare.com/files/23957469/7719d1193959724-alab-archlord-auto-bot-alab-0.6.rar

Skan v. 06:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ef09d061c66fc285fccb468cbc7830eafd842483f1a2d9148b6cc3ed9432e422-1247015085

Download v. 07:

http://www.speedyshare.com/files/23957483/7759d1194210761-alab-archlord-auto-bot-alab-0.7.0.rar

Skan v. 07 :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a82dc79ff883d4110ca6aa467229d639e403faab4cc779c253536d73fee5792d-1195074016

Download v. 07.5 :

http://www.speedyshare.com/files/23957522/7881d1195172306-alab-archlord-auto-bot-alab-0.7.5.rar

Skan v.07.5 :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=53a1b9fbeef69f7aa8d7b4cb93b0b3fd9b2a6fccec2b4e39fdcbdac4f72e28cc-1275933939

AlBot

ALBot jest samodzielnym bot. Nie brudząc z zainstalowanych plików gry. Prosty w konfiguracji i łatwy w użyciu. ALBot jest odpowiedź na długich sesji szlifować swój znosili do osiągnięcia następnego poziomu.

funkcje ALBot:

* Cele w dwóch różnych trybach.

* Używa miłośników cooldown z liczników dla każdego buff.

* Ataki mobów, dopóki nie zostaną pokonani.

* Odbiór spadła łup. tj. Złoto, przedmioty, itp. ..

* Umiejętności Crafting użytkowania. Ustawić bota do grzebać, rzeźbić i skóry. To zależy od Ciebie! (Ta opcja może być wyłączona)

* Czy mogę używać paszportów do powrotu do miasta.

* Nie będzie żywiołowy cel tłumy. Po celów elementarnej mob będzie retarget do standardowego znajduje się tłum.

* Czy chcesz kontrolować toon, ale buff ALBot i atak na Ciebie? Cóż można z najnowszej wersji można wyłączyć kierowania ataku, polerowanie, co pozwala dostosować sposób chcesz używać bota.

ALBot Config

Dwa tryby cel może być wykonywane przez różne widoki kamery.

* Pierwszy cel domyślny tryb aparatu (F12) pozwoli Twojej postaci / toon do celu o wiele dalej w całej mapy. Ten tryb działa w czasach takich jak tworzenie zestawów. W zależności od poziomu mobów to może zażądać, aby ataków AoE.

* Drugi cel trybie Bird Eye View (F10) pozwala zachować charakter / toon w mniejszych określonym obszarze. Użyj kółka myszki, aby powiększyć lub pomniejszyć. Im bliżej przybliżyć do toon ogranicza obszar swojej postaci / cele toon. Dalszego powiększania się znak / toon będzie skierowany na dalsze w określony obszar ograniczony do widoku z kamery.

Screen:

buffs-1-1.jpg

Download v .1.91 :

http://www.speedyshare.com/files/23957609/ALBot_10091.zip

Skan v.1.91 :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6c525917f66a7ba382e540040b33b8843772fa6cd1b5940c6634832642260456-1250699139

patch do v.1.91 :

http://www.speedyshare.com/files/23957621/ALBot_Patch_10091.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6604a2b2063b1f9c0f17da8425afc830444706a6f322f7cbc50fa2691a6a5668-1199722409

Download bot v.1.92A-E :

http://www.speedyshare.com/files/23957652/ALBot_10092A-E.zip

Skan v.1.92A-E :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=59d431074670c893ad5638e911bb6ec6331af946bf429f806717d03c16a46338-1278718048

Patch do v.1.92A-E :

http://www.speedyshare.com/files/23957679/ALBot_Patch_10092A-E.zip

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=41852dc7dd5b4ee9e9dac39f4671079fd91a17c610ea3375dc0ac8178d65bda1-1205845963

SpainBot 1.0

Opis:

Oryginalny hiszpański bot, który jest również skorzystać w języku angielskim, jest to bot dla osób bussy życia społecznego za szt., akurat ten przyzwyczajenie bot na inne programach takich jak Word, msn yahoo, itp.

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23957709/SpainBot_1.2_EN_.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ba5566566e90a962d8cb610fbd9f282cd51a237d93eff0c078c0bc7d80c73326-1263836008

Archlord -ALPixie- AOE Bot

Opis:

Jedyny prawdziwy AOE bot, łatwa w konfiguracji, wykorzystuje miłośników ataków i AOE timer, tylko złe, jego w języku niemieckim.

Aktualna wersja: AL Pixie v0.9.e

Ustawienia gry: 1024 x 768 pikseli / 32 bit / Window Mode

Język: EN lub PL (masy)

Ograniczenia: Nie Elementaliści

Opcje / funkcje:

- Uruchamia się automatycznie jako administrator w systemie Windows Vista

- Szybkie ataki i szybko przejść do potwora Kill

- Monster trybie Single (potwór atakuje i zabija go)

- Tryb AOE Monster (ataki wszystkie potwory i zabić)

- Auto Loot (= wyłączony> w partii)

- Force Loot (zbieranie przedmiotów) off (=> w partii)

- Okresowe (opcja Loot na Hunter, Magowie i Sorcerer) (= wyłączony> w partii)

- Chat (osób niepełnosprawnych w tej wersji)

- Birdview

- Timer Stuck

- Do 5 Umiejętności Attack

- Do 6 Buffs

- Zapisz i załadować profilu użytkownika lub znak (s)

Aby uzyskać więcej informacji lub informacji przeczytać można znaleźć w ReadMe.

Nie ma żadnych ukrytych malware. Tylko kompresji z AV

Programy często wykrywane jako malware. Ignoruje prosty.

Następnej wersji: AL Pixie v0.9.f

- Zgodnie z Vista automatycznie jako Admin

- Auto Loot

- Loot Force

- Birdview

- Timer Stuck (ewentualnie z możliwością wprowadzania Standard Time)

- Tłum zabić przez AOE lub nawet jeden po drugim w tym AOE Timer

- Obrót kamery + opcja uruchomienia działania w celu znalezienia moby

- Chat & Charname szeptać

- 2 bary działania wspierane

- Do 6 Buffs, opcjonalny lensed buff

- Należy do 5 atak umiejętności (więcej)

- Wskazanie cooldown, i czas, które są wymagane do odlewania (dostrajanie)

- Zapisz i załadować profilu użytkownika lub znak (s)

Wersja ta została prawie całkowicie przepisany i jest już stosowany przez siebie., AL Pixie 0.1.f działa szybciej niż v0.1.e. Po tym wszystkim, chcemy szybko wyrównywania / Botten ^. O

Wykrycie czy HP eliksirów są jeszcze dostępne, jest włączona, ale tylko o okolicy

pozostaniemy z ochrony Passport. Wobec niego, będę funkcji

Prawdopodobnie nie uaktywnić.

Ponadto respawn znak po każdej śmierci, a także do broni / pancerza

Status są badane. Ponieważ nie mam wiele czasu, pozostaje w myśli pierwsze

i mamy nadzieję być w stanie zrealizować wszystko, co na początku.

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23957741/12989d1212858439-al-pixie-aoe-bot-alpixiev01e..rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=abdf822f2711ff616691de4685ba3f041115d9074b985a6a1fc1de1ba42f9d7a-1263957170

ArchBot v.03

ArchBot Version 0.3

Naprawiono kilka błędów

Dodano skill Casting opcje

Dodano -,+ do slotów listy

Cechy:

Pod 5 ataki skillami

Pod 6 ataki Buffs

Autoloot

Automatyczna Wyszukiwarka / atak

Wyjdź z archlord`a kiedy mało Hp i Mp potów

Skill Casting (Random or Order)

I jeszcze więcej...

Instrukcja:

Otwieramy ArchBot i ustawić wszystko w górę, wciskamy przycisk start

Pójdź do miejsca szkoleń (Trenera)

Naciśnij klawisz F10 żeby zmienić ustawienia kamery overhead (Najlepiej w ten sam sposóB)

Kliknij klawisz HOME na klawiaturze, aby rozpocząć trening.

Aby zakończyć wciśnij klawisz END

Żeby spauzować wciskamy na klawiatorze BREAK/PAUSE

Download:

http://rs556.rapidshare.com/files/216521983/Archlord_Bot_By_SwiatGier.EU.rar

Skan: Nie chce mi się plik pobrać oO Proszę o pobranie i wysłanie mi skana

ArcBot v.05

1.Pobieramy

2.Wypakowywujemy

3.W3anczamy bota

4.Ustawienia

-Skille ustawiamy na jakim slocie s? nasze sille,lecz gdy nie chcemy u?ywaa skilli ustawiamy tam gdzie mamy NORMAL ATTACA.

-Buff ustawiamy na jakim slocie mamy bufffa

-Po ustawieniu zapisujemy(save)

-W3anczamy gre nie wy3anczaj?c bota ani nie klikaj?c START

-Wchodzimy na postaa idziemy kt? potwork?w

-Mo?emy zamiast skilla u?yc normal sill by nie tracic many.

-Gdy ju? dojdziemy na potworki klikamy HOME i czekamy a? bot co? zaatakuje.

Download:

http://www.mediafire.com/?0g3kb06xs2m

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d37542c22f78346edbda5fa0850f484730ec95d7ff668d587caa8e1016eeeed8-1279315280

Infinity Bot

Finilizing Etapy Beta

-Obsługuje 10 ataków

-Możliwość zmiany Attack Obsady

-Obsługuje 20 Buffs

-Możliwość zmiany czasów Buff Obsady i cooldown

-Pauza / Sleep skrypt

-Gui instalacji Wsparcie

-Dostępne Szybki Samouczek

-Autoloot On / Off

-Custom pętli Attack Count

-Save/load Pozycja

Obsługa Toa-Lucky

-Popiera ataki obiektywu i / lub Buffs

-Casttime popiera / cooldown Amplification de amplifikacji

-Obsługuje 3 różnych rodzajów żywności

-Obsługa 2 alternatywne rodzaje CC

-Supporst Rzemiosło On / Off

-Wykorzystuje wszystkie worki

-Obsługuje AoE Atakowanie

-Mob AoE liczyć pociągu dostosowywanych

UWAGA:Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek zabronione cheaty/boty kont z powodu korzystania z naszych produktów

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23973117/InfinityBotSimpleVer0_0_4_2.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=56fc004b5462fad7e8cb6dea83f643d45cbd5180c9a4a29719c75a70c324160a-1258331465

CyanoBot

Stosowania CyanoBot został zaprojektowany jako wygodne narzędzie dla graczy Archlord. Można zaoszczędzić mnóstwo czasu podczas wykonywania tak prozaicznych zadań jak szlifowanie, grabieży i crafting, pozostawiając więcej czasu na podniecenie budowy i prowadzenia rzeczywistej strategii gry.

CyanoBot to zaawansowany bot do gry MMORPG Archlord oferuje autonomiczne walk, grabieży, crafting, teleportacji, a jego pozycja możliwości handlowych.

Bot będzie walczyć z bronią wyboru, należy użyć specjalnych zdolności, takich jak buffy, czary i wezwania, teleportować się w regularnych odstępach czasu w celu umożliwienia naprawy i czyszczenia inwentarza i wyjście swoją postać, gdy w niebezpieczeństwie, aby zapisać życia. Szlifowanie moby, zbierającą XP oraz rozwój swojej postaci Archlord nigdy nie było prostsze!

CyanoBot może również działać jako zwykły bot obrotu (sprzedaż napojów przez przedsiębiorcę pozycji).

Oto kilka kluczowych cech "CyanoBot":

· Walki na rowerze przez maksymalnie 3 broni skonfigurowane, mogą również oddać 6 miłośników / wezwania

· Może łup i jednostek po pokonaniu wroga

· Pobiera się z dala od kłopotów w razie potrzeby albo uruchamianie lub wyjeździe z gry

· Czy handel mikstury przez przedsiębiorcę pozycji, dzięki czemu można dużo złota!

Wymagania:

Zainstalowane gry Archlord ·

Ograniczeń:

° niezarejestrowany wersja ma ograniczony zestaw funkcji, reszta może zostać odblokowane po rejestracji.

Screeny:

CyanoBot_1.png

CyanoBot_2.png

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23973223/cyano4archlord.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=94c9f245b1e05f9848de16d667d4276d63be73845227f45a39a42acb49fbb9fc-1280242943

Większość h

acków pochodzi z e*pvp nie wiem czy działają nie testowałem

1359062624-U334301.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłbyś poprawić choć trochę gramatykę jak już wrzucasz wszystko w translator. A tak +. Popraw

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

UP

Patrz na daty ostatnich postów... Linki mogły wygasnac patrz na date tematu... Niestety miałem formata kompa i dane sie nie zachowały. Jak będe miał czas to spróbuje poszukac na elitepvpers może będą nowe.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...