Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Stronką Od Gry I Z Grą Nostale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj macie niewiem o co chodzi hacknęli mnie? xDlolan.jpg

Uploaded with ImageShack.us

loloz.png

Uploaded with ImageShack.us

A to wyskakuje jak anuluje to

Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 4 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj też mam ten problem.

Myślę , że ...

1. Ktoś chyba próbował włamać się na nasze konta i ... Zablokowali nam je ze względu bezpieczeństwa :/

2. Robią jakieś zmiany na forum / w grze - i po prostu nie można wejść na serwer.

3. Jest to dodane (to gówno) ,żeby potwierdzić naszą tożsamość czy my to my :D

Po przetłumaczeniu w google (są błedy xD..):

Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

PO TŁUMACZENIU ... :

Wymagana autoryzacja

Ten serwer nie mógł sprawdzić, czy uprawnione do dostępu do żądanego dokumentu. Albo dostarczane źle poświadczenia (np złe hasło), lub Twoja przeglądarka nie rozumiem jak dostarczyć poświadczenia wymagane.

Co o tym sądzicie ? Proszę o szybką odpowiedź.

<Wild_Keeper>

@Edit

Jak wchodzę na stronę NosTale to wyświetla mi się takie coś. Ktoś wie JAKI LOGIN I HASŁO TU WPISAĆ ?

Wpisywałem login i hasło z gry , ale to nic nie dało :/

D1UZllE.png

@Edit

PROSTSZEJ RZECZY NIE MOGŁO BYĆ ! xD

Przerwa Techniczna:

http://board.pl.nostale.gameforge.com/board1-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board2-gra/board192-informacje-i-nowo%C5%9Bci/105957-przerwa-techniczna-04-02-2015/#post963576

TEMAT JUŻ CHYBA WYJAŚNIONY :D

Do Zamknięcia.

Edytowane przez elo54321
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...