Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Expic?

Wilczurzyca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was,

Dziś powiem wam gdzie szybko expic na serverach prywatnych takich jak EliteDekaron, EG Dekaron do 250lv (raty - 1500-2000x)

1. Robienie postaci

Polecam wystartowac summonerem (najłatwiej się go prowadzi, także o eq jego nie trudno),

ewentualnie mag lub aloken

Grę zaczynamy w Braiken - sporo Akrisów, co da nam szybsze lvl-owanie

2. 35lv +

Kupujemy sobie eq na potrzebny lvl, polecam odrazu wziąśc itemki do 65lv

Jak wbijemy już 35-40lv w Braiken (ewentualnie 45-50) idziemy do HH (Heiharp)

W HH expimy na samej górze po prawej strony mapy (frizkhan lordy, sasquaqe itp.)

I wbijamy tam 55lv

3. Mam 55lvl co teraz?

W Parca teleportujemy się do Crespo i tam zabijamy kilka potworków (aby 60lv)

No i zaczyna się dla nas zabawa z DG (Dungeon Crespo) Najpierw expimy na ©

I tak co siłę swojej postaci, zmieniamy DG na wyższe (B), a w końcu na (A)

Wbijamy sobie 102lvl na DG,

Teraz możemy grac na dwa sposoby:

1. Idziemy do Python Castle, zbieramy eq na 90lv dla naszej postaci (oczywiście wcześniej biorąc quest w Draco na wejście do zamku), przy okazji zdobywamy EXP.

I po kolei expimy, gdy już zrobimy quest na wejście do zamku (Tomb of the Black Dragon) To wbijamy lvl tam (szybkoo leci) , na 110-120-130lvl idziemy do Maze, (na 130lvl możesz także już iśc do Ruin - Idziemy w Loa na górę - dalsza mapa, tam na lewo i na pagórek, tam NPC przeteleportuje nas, tam wbijamy nawet 160lv)

2. Expimy na DG Crespo do 115lv, potem idziemy do Aquarium (Z Draco możemy się teleportowac - Requies Beach 2, a tam do rybaka)

Tam wbijamy 130lv i lecimy do Ruin - do 160lv

Teraz wszystkim bardzo polecam DF-y (Dead Front) są one co 4-6 godzin, mapy możemy kupic u NPC na DF, możemy też expic na DG W Python, lub w Crespo, jednak DF są najlepszym rozwiązaniem

4. Mam już ten 170lv, Co teraz?

W Loa teleportujemy się do West Morte i tam teoretycznie do 195lv już gramy (w między czasie DF!!)

Teraz dropią fajne itemki, można tam znaleźc wszystko i trochę zarobic, polecam zbierac Rare, Magic itp.

MUSISZ EXPIC W PARTY (PT)

5. Mam 195lv, Gdzie expic dalej?

Idz do HellOnEarth (teleport z Braiken)

Tam też expisz koniecznie w Party, dużo potków będzie ci potrzebne, możesz też expic w Shadow Tower (też od 195lv) w między czasie chodzisz na DF-y, takim o to sposobem grasz tyle aż wbijesz 250lv ( trochę ci się zejdzie, uprzedzam!)

Końcowy efekt Vicous Summonera wygląda tak:

elitedekaron.jpg

PORADNIK CAŁKOWICIE NAPISANY OD ZERA PRZEZ SYLV3RWOLF (SWDW) DLA MPCFORUM

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

No wlaśnie nie pomyślałem o dungu ja mam summonera 180lv(bez tego poradnika :P) i tera expie w west morte jest ciezko ale na dfy zawsze ktos cie wezmie :D

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

No wlaśnie nie pomyślałem o dungu ja mam summonera 180lv(bez tego poradnika :P) i tera expie w west morte jest ciezko ale na dfy zawsze ktos cie wezmie :D

Na jakim servie grasz?

tlofbnowe2.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Ja tam mam 205 lvl chyba ^^ w 2 dni zrobilem :)

Chce ktos?:P Maga chyba

Mi możesz dać jaki serwer :D ?

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kurdeee. Potrzebuje pomocy gram 1 raz w EliteDekaron i nie wiem gdzie expic bo normalnie nie ma tych monsterow na początku. pomoze ktos ? Nick ; LoreMaggPL

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam pytanie, gdzie jest ten quest by wejść do zamku w phyton castle? mam 105 lv i nie moge wejść ;d pomocy !

http://www.mpcforum.pl/topic/198958-tut-wszystko-o-questcie-hamona/

tlofbnowe2.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanko czy ktos z was GRA na ZAN DEKARON bo samemu mi sie nudzi ja gram tylko z kolega na ch2 ale mamy juz max lvl i teraz tylko kase i eq dropimy jak cos to piszcie do mnie : BotherSPL magiczka i mojego kolegi: MasterSPL summoner pogram z kims z chencią jak cos piszcie do mnie na gg 36505505 lub na skype kamiluch7 :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: czekam :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :ninja: :ninja: :ninja: latwy serw bardzo i wbijcie na serwer 2 dziekuje za przeczytanie macie linka do strony glownej serwa:::http://www.zandekaron.net/ i zarejestrujcie sie na drugi serw tam jest napisane register i wtegy sa dwie czesci logowania wybieracie ta nizsza dziekuje

Opublikowano

UP@

A co to ma wspólnego z tematem? +odkopujesz temat. Tutaj napisz

http://www.mpcforum.pl/topic/521666-szukasz-przyjaciol-do-gry-napisz-tu/

1359062624-U334301.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Super poradnik , tylko gdzie sa te ruiny xD ?

spam + odkop na razie ostrzeżenie ale uważaj na przyszłość /beliaar12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...