Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Bron Do Wr

piotrek213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za info, właśnie kupiłem zobaczymy co to

NABIJAM ZNAKI

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Description:

NEW ITEM!!!

This submachine gun is noted for its magazine's high capacity and comes with an attached sound suppressor.

* Branch: Engineer/Medic

* Slot: 3rd/5th

* Ammo: 64 rounds x 3 clips

Źródło

warrock.com

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

Mi ta broń do gustu nie przypadła ale 20 kretów z GOLDEM to nie dużo więc opłaca się kupić

@edit

Sorki zapomniałem o opcji edytuj więcej się to nie powtórzy

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

kurcze fotka mi się nie wyświetla oprurzniam cały portfel ide kupić za 5zł karte i zobacze czy dobra ta broń

3.66zł kosztuje 25 scredits warto spr gorzej że ta promocja trwa 24 godziny ;/

To fotka jak wygląda na realu ta broń

bizon1.jpg

up masz link

http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/index.php?gameID=5&languageID=1&catID=42&subcatID=107

Featured >>> 24 Hour Sale

dajplusa.png
Opublikowano

Kupujesz w Featured potem 24 Hour Sale i masz

Z tego gowna sie zabijac nie da 30 ammo w goscia a ten dalej stoi

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

Już lepiej zabijać z Colta, to się nawet jako dobijacz nie nadaje, szkoda kredytów, 1 osobę z tego zabiłem na 15 min gry.Jedyne co mi się w niej podoba to pojemność magazynku i dzwięk tej broni, ale broń nie ma ładnie wyglądać tylko Fragować więc SYF,SYF,SYF i jeszcze raz SYF

kuccyk666_8_1.png

Opublikowano

up edytuj posty... co do broni to na pewno nie ma 90% speeda tylko około 60%,a dmg to może ze 25... strasznie słaba. Nadaje się tylko na długie ostrzały

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

screenshot073d.jpg

na 720 dni ;d 2 lata mam z głowy ;d mam nadzieje że broń podrożeje do tak 100+ g1 wtedy bd mial zacieche ze kupiłem ją teraz nie za np tydzien ;p ale co do broni to powinni ja do is wstawić bo to nie jest pro skil a jak do i to jeszcze bez premki ;d bo już chyba tar ma lepszy dmg od tego ;d ja tam wole famasa albo mp7 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...