Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc Czy Xbox360/Playstation3.

Emil333

PC czy Xbox360/PlayStation3  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym najcz??ciej grasz??

2. 2. Co uwa?asz za najlepsze do grania??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie to zależy od rodzaju gier oraz gustu użytkownika, jeżeli mam do czynienia ze strzelanką to najlepiej gra mi się na PC, w wyścigi/sport (fifa, pes) najprawdopodobniej lepiej na konsoli, której nie posiadam :P, aczkolwiek jeżeli ma się pada do komputera spory ekran oraz dobrą zawartość skrzynki to we wszystko gra się przyjemnie :D.

Opublikowano

Konsola niewątpliwie ma swoje zalety, ale też (dla mnie) jedną wielką wadę! Próbowałem kiedyś zagrać w Medal of Honor na PS2 (pad oczywiście). Gra w FPS'y padem to po prostu porażka. Dlatego polecam PeCeta :)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Mam ps3 grubasa i pc. Na obu sie dobrze gra. W ps3 jest przyjemny pad, nie slizga sie w dloniach, mozna na nim ogladac filmy z blu-ray, gry wszystkie ladnie chodza, nie zacinaja sie, wiele ciekawych tytułow, internet za free, duzo demowek, motywow, tapet za free.

RAsfepN.png
Opublikowano

Mam Ps3 XboXa 360 i PC

i najlepiej gra mi się na Xboxie 360

tylko sprawa z netem w xboxie jest trochę schrzaniona

Konsolki są tańsze gry się nie zacinają ale na kompie gra się lepiej online:)

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

To ja teraz sie rozpisze na ten temat.

Jak gram na piecu nie czuje tego klimatu co na ps2/ps3/xboxie/gacku.

Na piecu to tylko w fpsy da rade grac.

Konsola jest lepsza i to owiele.

Mozesz jeb*** sobie w fotel, piwko, zarcie i pykac.( poczuc jeszcze ten zwisajacy kabel od ps2 czy gacka).

Odnosnie PS3 vs Xbox360, to powiem jedno. Jestes burzuj kupuj ps3, jezeli bieda, bierz xboxa. ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PC - Nadal będzie się rozwijał i nie wiadomo kiedy wymyślą coś na jego zastępstwo.

Konsole - "Nowa generacja",one też się będą rozwijały i pojawiały nowe wersje ,ale nie będą tak szybko się rozwijać jak na PC.

Dla mnie PC Lepszy (sczególnie od X Boxa 360 - Red Ring OF DEAD)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Dla mnie komp jest lepszy, możesz ściągać filmy, programy itp i nic się nie rozjebie jak masz dobry antywirus(chyba, że coś się przegrzeje)

A i nie dostaniesz bana za piratowane gry...

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

jezeli chodz na czym najczesciej gram to pc to lubie gry strategiczne a w takie nie pogram se na konsolce

Ale jezeli chodzi o gry akcji strzelanki czy przygodowki a nawet wyscigowe to polecam ps3

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja tam wole grac na PC mam nowy :P ale i mam tez playstation3 i na niekture gry lepiej się gra na PC a niekture na playstation3 (xboxa nie mam)

b_560_95_1.pngb_560_95_1.pngb_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0.png

Opublikowano

A Wii to gdzie :|?

Genialna konsola,o wiele lepsza niż te wasze xpudła na buty i PS co wygląda jak chlebak...

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja tam najbardziej lubie PS3 czemu ?

MP : 0 cheatów

Exclusivy no co dalej pisac

Gry sportowe Fifa , Wrestling , i dużo innych 100x lepsze niż na PC czy xboxie ( i co najwazniejsze tekken )

PS MOVE ( fajna zabawa i zajebista precyzja w grach fps )

ale to dodatkowy koszt , więc jeżeli liczą się dla cb tylko fps to bierz PC

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...