Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server ZSZC FIRE

Witajcie, mam pewien problem a mianowicie gdy wchodzę do gry z loaderem od lolkopa ładnie wchodzi do gry zaś gdy wchodzę z botem i autologinem od Lodzik spróbuje zalogować się maksimum 10 razy i dostaje crasha. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Podkreślam iż "przeistalowałem" grę do 3 innych folderów do 3 wpakowałem te same pliki potrzebne do odpalenia bota. Odpaliłem srproxy nastepnie bota potem loadera. i ciągle crashuje na 3 silkach crash. Wie ktoś dlaczego? Z góry dzięki. Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Moze tobie..ja to zrobilem kiedys raz i tez myslalem ze pomoglo...a potem to tylko strata czasu....na crashe nic nie poradzisz tez jestem wkurzony na to...proboj normalnie wbijac albo mecz sie crashami az wbijesz : )

Opublikowano

Na 3 silkach jak odpalasz to nie dziwne. A jak chcesz z botem, to też nie dziwne. Crashe są, były i będą.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Na 3 silkach jak odpalasz to nie dziwne. A jak chcesz z botem, to też nie dziwne. Crashe są, były i będą.

Ale ja robiłem tak że puszczałem jednego silka z pierwszego folderu i crash potem drugiego silka osobno z drugiego folderu i crash i tak samo z trzecim...

jeszcze dziś w nocy około godziny 3 normalnie bociłem wszystko było zajefajnie o 9 dostałem crasha wbijam z botem crash i tak cały czas do teraz mi sie dzieje...

Opublikowano

Możesz spróbować też z auto selectem, też się ustawia żeby bocił, tyle że dużo mniej opcji niż db-bot

10465336176777382411.png
Opublikowano

Poczekaj do 2 w nocy. Wbija się w chwilkę. Nieraz i za 1 razem. :) I sprawdzisz czy będziesz miał Crashe. ;]

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam ten sam problem tylko, że no-dc mam z ZSZC Prozess Patcher.

Loguje sie i po jakis 20sec. dostaje crasha.

Wbiam juz 2 dni i ciagle to samo.

Opublikowano

Witam.

Mam ten sam problem tylko, że no-dc mam z ZSZC Prozess Patcher.

Loguje sie i po jakis 20sec. dostaje crasha.

Wbiam juz 2 dni i ciagle to samo.

Niestety tak to już czasem jest, lecz jak zauważyłem to coraz częściej i do tego dłużej.

Crashe będą chyba że bez bota wbijesz.

Przez to wszystko chyba skończę z zszc xD

iSRO back ftw xD

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...