Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zok321

EvandeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze Spolszczenie, Obrazki handlarzy . ; ))

@Edit . Nie wiem czy wgl taki serwer istnieje

Nie masz prawa wejść na mój profil!

Tam nie są rzeczy dla ciebie!

http://www.youtube.com/watch?v=Febg6ffx-hQ

Jesli Chcesz to zobacz .

Posluchaj tego.! Jeśli już posłuchasz i poczujesz się zle. To znaczy że jesteś . K U R W Ą !

Pomogłem?

Poprosze -Sika . ;)

Robię Awatarki. ;x

Opublikowano

Dodaj SS

Dodaj Handlarzy

Jak to dodasz będzie git : ]

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

reje?;x

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.9.135.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '5.9.135.100' (10060)

Back to BF3...

Opublikowano

Nazwa podobna to chinskiego servera. Ktos kto nie umie zrobic swojego spolszczenia nie zagra. Praktycznie nie mozna dowiedziec sie jak wyglda server bo ani screenow nie ma ani video... Przyłożcie sie troche do servera a odniesiecie sukces.

cooltext534090959.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...