Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pomoc]Strona Reje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto pomorze zrobic strone rejestracyjna Krok Po Kroku !! Wiem ze jest wiele tutkow ale wedlug kazdego kiedy wchodze na serwer wyskakuje mi blad

na bialym tle Cytuje: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.53.81.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Jezeli ktos pomoze dostanie GM u mnie na serwie !!!!

oraz ++++ !!!!!

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Ten błąd oznacza że strona nie może się połączyć z baza danych serwera bo serwer jest OFF albo masz coś zile wpisane w pliku CONFIG.PHP lub po prostu wrzuciłeś stronę na hosting a po IP zawartym w błędzie wnioskuje ze masz serwer pod hamachi a serwery pod hamachi powinny mieć hostowaną stronę na komputerze na którym jest serwer.

Ps. Jeżeli ci pomogłem to nie chcę GM.

Opublikowano

a zebym to ja wiedzial :D z kad hostuje pliki wiem ze pliki internetowe te co sie do hotdocs wkleja to z neta sciagalem :D ale nie wiem czy o to chodzi

Opublikowano

Nie chodziło jakie pliki hostujesz tylko gdzie je hostujesz ale po tej wypowiedzi o htdocs zgaduje że nie na hostingu internetowym tylko na swoim komputerze a to znaczy że masz coś zile wpisane w pliku CONFIG.PHP zajrzyj do niego i luknij czy wpisałeś poprawne dane (IP, login, hasło).

Opublikowano

Tak

IP : hamachi z końcówką .100,

Login : ''root'',

Hasło : domyślnie ''123456'' chyba że zmieniłeś.

Ej a te pasy to sa te od logowania sie w VPC ????

Opublikowano

Nie to jest to co do navicat. A stronki nie możesz sobie otworzyć tak że np. masz index.html albo index.php i otwierasz to w przeglądarce tylko musisz na kompie zainstalować apache jakieś albo xampp i tam wrzucić.

Opublikowano

1.Wlacz Serwer

2.Wlacz PortMap , dodaj odpowiednie porty do strony zeby ci dzialal

3. Skonfiguruj poprawnie plik confing.php

4. Wrzuc dobre pliki do Xampp

5. Odpal Hamachi

Cala Filozofia B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...