Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie robie NUKERA Sword/Shield FULL INT

Możecie mi powiedzieć jakie skile dodawać tylko w skilach dla bladera (Bicheon)?

Jak coś to robię Bicheon100lvl Cold100lvl Lightning45lvl Fire100lvl

Aha czy opłaca się robić FIRE SHIELD ?

Z góry dzięki pozdro! :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.silkroadonline.com.pl/forum/full-int/

Zerknij tu, bo MPC forum nie jest od buildów tylko od hacków.

i OMG masz 330 max a tobie wyjdzie 345 po za tym light na 45 to porażka w light masz dobre Nuki i mag.damage % incrase na 45 levelu masz zaledwie 10% <_<

szczerze jak chcesz nuki z fire to zrób build cold/light/fire 110 110 110

a jeżeli jednak wolisz bicheon to zrób build cold/light/bicheon 110 110 110

a jeżeli chcesz i bicheon i fire to zrób Bicheon 110 /Light 55 / cold 55 /fire 110 <<PS to musi być hybryda 1:5 int

to tyle z mojej strony

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

zgadzam się z up

Jak int to praktycznie tylko bicheon/light/cold lub fire/cold/light Nie ma co inaczej dawać, bo to nie ma sensu.

ps. wyfarmiłeś się chociaż ? bo więszkość takich tematów to nie dochodzą do 60lvl-a a o buildzie na 110 gadają ... lol

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Popieram build bicheon/cold/lighting, wszyscy u mnie mówią, że fire u nukera to podstawa-gówno prawda....

Doradzam tak jeżeli masz zamiar tylko expić, ofc. robić taxi to zrób build cold/light/fire

Jeżeli chcesz zrobić postać głównie do pvp zrób bicheon/fire/force, dlaczego force? Debuff (skill który redukuje nam statusy (zatrucie m.in.), warlocka "rozkładasz", możesz równiesz TY rzucasz statusy. Ten build przyda się równierz do expienia w party jako healer, ofc. do ress'a.

@top.

Głownie z bicheona zrób "podbitki" i "dobitki", jak chcesz ładnie wyglądać to zrób także "składanki", czyli efektywne wykonanie kilku ciosów, b. szybkich ciosów

Fire shielda miałem swoim nukerem, ale niestety skończyłem grę na 41 lvl :(, do tego czasu było gites :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram build bicheon/cold/lighting, wszyscy u mnie mówią, że fire u nukera to podstawa-gówno prawda....

Doradzam tak jeżeli masz zamiar tylko expić, ofc. robić taxi to zrób build cold/light/fire

Jeżeli chcesz zrobić postać głównie do pvp zrób bicheon/fire/force, dlaczego force? Debuff (skill który redukuje nam statusy (zatrucie m.in.), warlocka "rozkładasz", możesz równiesz TY rzucasz statusy. Ten build przyda się równierz do expienia w party jako healer, ofc. do ress'a.

@top.

Głownie z bicheona zrób "podbitki" i "dobitki", jak chcesz ładnie wyglądać to zrób także "składanki", czyli efektywne wykonanie kilku ciosów, b. szybkich ciosów

Fire shielda miałem swoim nukerem, ale niestety skończyłem grę na 41 lvl :(, do tego czasu było gites :D

omg build full int bicheon/fire/force nie wypali nigdy, przenigdy bez snowa padniesz bez mag dmg incrase z lighta, masz z dupy hity , bicheon/fire/force to tylko blader pure str

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

@up

racja

@topic

Chyba już rozwiązane ? Czy są jeszcze jakieś pytania/potwierdzenia od twórcy ? Najlepiej napisz, czy to Ci wystarczy cośmy napisali.

Ja sądzę, że najlepiej light/cold/beachon I na pvp i na taxi się nada.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Sam gram nukerem s/s i potwierdzam ze najlepszym rozwiazaniem jest light cold ;d jestjeszcze mozliwosc light cold fire ->dobry na pvm ale na pvp bez drzewka od broni to dupa ;D

I tak jak ktos napisal, jezeli zamierzasz grac tym buildem to wyfarm na poczatek duzo sp bo pozniej kicha ^^.

sygna1o.jpg

Opublikowano

ok dzięki dzięki wielkie wam chłopaki, pomogliście mi i to bardzo ;)

ps mam wyfarmione 240k sp

aha i ja gram na ZSZC i tam jest max mastery to 360 dlatego dodałem sobie lighta na 45.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...