Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy istnieje patch dzięki któremu bez pobierana clienta widzimy np. hwangi?? Jeśli jest to prosił bym o umieszczenie go tutaj.

Opublikowano

Ja ostatnio wbilem na CsYT2 (mam tam hwanga) (Metin2Mod najnowsza wersja) i widzialem... a kiedys zeby ulepszyc/zdjąć/założyć musiałem wlanczac launcherem... czyli .. sciagnij najnowszego Metin2Moda (metin2mod.tk > Metin2Mod i dalej sam sie domyślisz co :P)

Opublikowano

Ja ostatnio wbilem na CsYT2 (mam tam hwanga) (Metin2Mod najnowsza wersja) i widzialem... a kiedys zeby ulepszyc/zdjąć/założyć musiałem wlanczac launcherem... czyli .. sciagnij najnowszego Metin2Moda (metin2mod.tk > Metin2Mod i dalej sam sie domyślisz co :P)

Ekhem gram na modzie kamera...

Opublikowano

sciagasz z wrzuty spolszczenie widokowych broni i pliki podmieniasz tymi z metinie zrobie edit z linkiem

@edit

tu masz bronie: http://www.przeklej.pl/plik/spolszczenie-widoknowych-broni-rar-0019ou7fr7tb plik hooly cie nie interesuje bo to do takiego serva tylko folder PACK

skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/a7af1a71dccf7fd54a43117d66c41351f2d10eddaea29759950e6ebc7a79dbc4-1278099923

Opublikowano

dobra wiem on chce hwangi ... to bronie bedzie mial w komplecie tam tez sa chwangi i wielkiej roznicy to nie robi ... bo jak wbije na serv gdzie sa bronie to bedzie next temat prosze o bronie epickie

Opublikowano

to to przekopiuje boze ty z jednej rzeczy robisz wielki problem bronie sie tez przydadza a poza tym zapewne nie bedzie chcial miec dmg 0 w broniach