Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło na depo idzie jakoś złamać?

-=Wyrod=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem.. z hasłem na depo zapomniałem ID i hasło na depo bo dawno nie grałem (może to dziwnie zabrzmi ale naprawde nie pamiętam) pisałem do K2 ale jak to K2 ma to w dupi* i nic z tym nie zrobią chyba że podam im nr. karty kredytowej jaką płace za p2p a tego nie zrobię bo kumpel mi płaci dobra koniec tego smucenia.. Przejdźmy do tematu.. Czy istnieje jakiś sposób na złamanie tego hasła? nie chce mi się zbytnio zgadywać hasła od 0001 do 9998 bo to trochę czasu zajmie ;/

Proszę o szybką odpowiedź i Pozdrawiam

Opublikowano

o panie Wyrod znow sie spotykamy :) znowu kradniesz komus konto? co zbyt ciekawe itemy w depo ;)? przykro mi pomyliles fora, to nie forum dla zlodzieji kont w grach online tylko z cheatami i bugami do gier online :)

2006-2010

Opublikowano

Jak będziesz miał bypassa+działającego hacka z opcją usuwania hasła z depo to sobie będziesz mógł wyjąć itemy.

A tak to sobie możesz popatrzeć, ewentualnie porobić ss'y, wydrukować, obramować i na ścianę. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Mialem kiedys ten sam problem ale wiedzialem, ze moje haslo zaczynalo sie od cyfry 3 wiec mialem "zaledwie" 1000 kompinacji do wklepania.

W twoim przypadku jesli nie pamietasz zadnej cyfry pozostaje ci wpisywanie 10000 kombinacji ;p