Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zagrać W Metin2 Pl ?

MIla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Aby zagrać na Metin2PL należy :

Po 1 : Zarejestrować się na oficjalnej stronie

To jest ukryta treść, proszę

Po 2 : Należy aktywować swoje konto na poczcie E-mail

Po 3 : Pobrać grę i spatchować ją klikając dwukrotnie lewym przyciskiem myszy ikonkę Metin2PL.exe (Pamiętaj gra patchuje sie tak długo tylko raz)

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Po 4 : Po uruchomieniu gry, wybierz królestwo, postać (i jej nick), następnie kliknij ikonkę Start i ciesz się grą

_________________________________________________________________________________________________________________

Jak nie czaisz o co biega to czytaj podpis tematu.

MPC SCHODZI NA PSY

Tak wiem że ten temat też jest spamem ale to ma tylko pokazać jakie durnoty wypisujecie (oczywiście nie wszyscy)

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Co to ma kurwa być jak by ktoś nie widział ja se ściągnąć giere zainstalować i grać zero i za to masz plusa

Brawo neokidzie a czytałeś cały temat? Pewnie sam chciałeś taki tut zrobić, albo tut jak dojść do m2..

@Up nie pogrążaj się

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Teraz czekamy tylko na moda który zrobi Close, da Warna, a neosy nadal będą robić tuty jak wbić 30lvl na EasyMetin -,-

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Teraz czekamy tylko na moda który zrobi Close, da Warna, a neosy nadal będą robić tuty jak wbić 30lvl na EasyMetin -,-

Spoko ale ty nie zapobiegniesz temu że przestaną pisać takich durnowatych tematów!!!!!!!!!!!! od tego są Modkowie

i jak jak opisujesz te DZIECI TO TAK SAMO ZROBIŁEŚ DURNOWATY TEMAT!

• Dodaj nową pozycję...