Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie boty wyrzucają EQ?!

ModQ nie zamykaj tematu! Gdy będzie OFF-TOP z niepotrzebną ODP. Typu Gdzie wyrzucaja na s88 ?! to poleci Raport! będę starał się aktualizować mapy z przerzutów i pilnować, żeby nie było OFF-TOPA i DUBLE POST'ów i NIEPOTRZEBNYCH ODPOWIEDZI!.

- Zanim coś napiszesz przeczytaj! NAPIS na NIEBIESKO! i to co jest pod TYM!

- User tego FORUM w tym Temacie może napisać ponownie dopiero po wypowiedzi 2 innych USER'ów! inaczej poleci RAPORT!

- Do tego tematu wnosimy tylko przyzwoite ODPOWIEDZI. Proszę dawać SS'y jeżeli chcesz napisać że ZAJEBAŁEŚ botom 300Małży! a nie,że ZAJEBAŁEM a SS'ów nie dam! (RAPORT)

MAPA - SHISHOO - CZERWONI

83797655194114560676.jpg

LEGENDA:

CZERWONE - Wywalają EQ!

ZIELONE: - Łowią

Kiedy wywalają?! - Wywalają Najczęściej 3razy w Tygodniu! ( Poniedziałek, Czwartek, Sobota) na KANALE CH2 o różnych Godzinach najcześiej jest to Godzina 08:00 lub 04:00!

Co wywalają!? - Małże, Marmury, Kawałki Klejnotów, FMS'y, RIB'y, Złom z BONAMI.

BOTY NIC NIE WYWALAJĄ W V1! ZAWSZE JEST TO SHISHOO! Ch2

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ CAŁY TEMAT!! I DOPIERO DAJ ODPOWIEŹ !!

Proszę nie pisać ODP. Typu po co założyłeś znowu ten temat? Zal mi cie! Itp. za takie coś poleci RAPORT mam nadzieję, że przejrzyście jest to napisane!

By AntyPatyczny

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tutek juz byl :)

ten tut jest bardzo podobny i wszystko w nim to co w tamtym

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Sprawdzę czy naprawdę, a i zwykły user z 40 postami nie może sobie ustawić ,że ktoś dostanie warna za post ktory jest regulaminowy,tylko wymyślone przez ciebie warny mogą pójść do cb.

chyba to było 50 znaków ,nie ? ;]

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

Opublikowano

Nie wiem po co założyłeś ten temat jak już umieszczasz mini tut o wywalaniu eq to byś pisał prawdę a nie polowa rzeczy to kłamstwo

@Edit

Mod zamknij temat, chciałbym jeszcze dodać że ucierpisz na tym jak na Twoim serwie będzie stało 10 graczy z mpc to tylko 20 małży na każdego, lepiej zachowaj do do siebie, ja mam 1 miejsce przerzucania małży o którym nic nie powiedziałem i nikt o nim nie wie ię ciesze dropem ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Czekam od 17 do teraz i nic ; DJc ch2 mam 2konta ustawione w innych miejsach

Jc na tej mapce w tym miejscu gdzie jest zaznaczone gdzie lowia ich tam niema!

Opublikowano

Czekam od 17 do teraz i nic ; DJc ch2 mam 2konta ustawione w innych miejsach

Jc na tej mapce w tym miejscu gdzie jest zaznaczone gdzie lowia ich tam niema!

Wyrzucają Drop na Ch2! a Łowią Najczęściej na Ch1 w Górach jak chcesz mogę zaraz wysłać SS

Opublikowano

no i kolejny załosny temat ja pierdole co za kurewsko , tu mod zamyka by nie bylo takiego tematu a tu kolejny robi ten sam temat...

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

@Antypatyczny

A na jakim serwie dokonają takiego przerzutu?

A i jeszcze jedno nie wiem czy umiesz czytać [20% userów nabijających postów w tamtym temacie nie potrafi czytać] ale sprawa już dawzno została wyjaśniona

@Up

Zgadzam się z tobą zaraz znowu tu będzie spam

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

tylko szkoda ze boty co lowia wywalaja same drobne ryby i czasem farby i nic wiecej !!!!!

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

@Do autora: Mógłbyś dac SS'y gdzie łowią botki? dam plusiki i 5.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Zamieszczajcie tylko screeny i informacje a nie żadne prośby o screeny itp . typu "Na jakim ch wywalają eq na twierdzy i gdzie " Autor takie informacje napisał w temacie ;p

Opublikowano

- User tego FORUM w tym Temacie może napisać ponownie dopiero po wypowiedzi 2 innych USER'ów! inaczej poleci RAPORT!

Kim ty jesteś, żeby takie warunki stawiać? Pokaż mi w regulaminie tego forum taki przepis.

Ten temat powinien być już zamknięty, ta mapka co wstawiłeś ma już chyba z miesiąc i myślisz, że boty są takie głupie że nie zauważają braków małży? Oni co chwilę zmieniają miejsce.

Opublikowano

@b1k3r : ostrzeżenie za spam

Proszę o pisanie postów na temat. Jeśli zamierzać pisać o czymś niezwiązanym z tematem proszę zachować to dla siebie.

Pozdrawiam

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...