Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Ekonomiczne

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj dostałem misję znalezienia gry dla mojej Mamy ;D ona lubi gry jak Zeus, Faraon, Kleopatra itp. strategie ekonomiczne coś pod ten design. prosił bym o propozycje, gry mogą być stare oraz nowe, kiedyś grała w settlers ale jak zaczęły się te w 3d to już jej się nie podobały ... tak więc jeśli możecie to pomóżcie, bo nie da mi żyć ...

Opublikowano

nie będę Cię jechał bo nie wypada... (tylko dla tego że niby chciałeś pomóc ...)

Opublikowano

Seria Anno!! :D Ekonomia na maxa ;d tak złożonych łańcuchów ekonomicznych nie ma żadna inna gra ;d ( a nawet bym mógł z nia pograć via net ;d)

Anno 1503 albo Anno 1404 (nie polecam Anno 1701, dla mnie zbyt cukierkowe i łatwe) :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam anno 1404 twojej mamie :) gra ekonomiczno-strategiczna o co w niej chodzi? osiedlasz się na wyspie budujesz metropolie (od wiesniaka po arystokracje) wydobywasz surowce prowadzisz szlaki handlowe i tak dalej ^^ bardzo wciagajaca gra polecam ją każdemu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

zobaczymy co na to powie, ale z via net to raczej nie ;D bo ona czasem wszystkiego na easy nie ogarnia, by się wkurwiła i czepiała się mnie że przegrywa ;D

Opublikowano

Może spróbuj z age of empires gra ekonomiczna i dość łatwa ;D

Albo simcity 3000 ;D

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

ok dzięki chłopaki za pomoc, wybrała grę :

Anno 1404 ;)

jeszcze raz dzięki wszystkim

EOT, i do kosza z tym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...