Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Pytania ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam kilka pytań dotyczących "silka" otóż, jakie są PLUSY i MINUSY tej gry? Słyszałem, że exp jest niski :P (nie przeszkadza mi to). Opłaca się wgl. w to grać?

Proszę tylko o sensowne odpowiedzi ;).

Pozdrawiam

74431642664977353071.png

Opublikowano

moja odpowiedź to więcej - niż + powody?

- to:

Wbijanie

Boty duuuuużo botów

Turasy (bot ma wieksze IQ od tych debili)

DC :P

-dużo polaczkuffff

a + tej gry to:

-fajne skile i grafa

-można się dorobić :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@LaurenT

widac jaki znawca z ciebie opisujesz swoje przezycia z isro a zapomniales o innych globalnych versjach silka np. ksro csro.. przykladowo ja gram na csro i co do twoich minusow wiec tak

-wbijam za 1 razem serwery populated

-boty pewnie chodzi ci o gf na csro tego nie ma

-turki bardzo bardzo malo sam w sumie nie spotkalem albo nie swiadomie ^^

-zadnych dc

-nie ma tam polaczufff jak to napisales jak juz ktos gra to w miare ogarniete osoby

a + gry cala gra jest w sobie fajna ^^

Opublikowano

@LaurenT

widac jaki znawca z ciebie opisujesz swoje przezycia z isro a zapomniales o innych globalnych versjach silka np. ksro csro.. przykladowo ja gram na csro i co do twoich minusow wiec tak

-wbijam za 1 razem serwery populated

-boty pewnie chodzi ci o gf na csro tego nie ma

-turki bardzo bardzo malo sam w sumie nie spotkalem albo nie swiadomie ^^

-zadnych dc

-nie ma tam polaczufff jak to napisales jak juz ktos gra to w miare ogarniete osoby

a + gry cala gra jest w sobie fajna ^^

chodziło mi o isro... grałeś na isro wiesz o czym mówię nie grałeś? to nie graj.. csro, rusro i tak dalej w miare do wyżycia...

userbarwb.png

Opublikowano

Mały tut jak zacząć grę:

Ściągamy instalator Silkroada (Transfer 5kb/s, spoko, spoko - z grą będzie jeszcze gorzej).

Uruchamiamy instalator (Co, nie działa? Pomódl się trochę do JOYMAXu, może ruszy).

Instalacja (Powoli, powoli, bo się rozpierdoli - podśpiewuje sobie instalator).

Uruchamiamy aplikację (Update...transfer...3...kb/s...w tym momencie najlepiej wyjechać na wakacje z dziewczyną/chłopakiem. Po tygodniowej przerwie, wrócimy na koniec updatowania).

Oczekiwanie na start (Buahahah, nie masz startu? To masz problem jak pozostałe 50 tysięcy graczy oczekujących na pojawienie się tego "cuda" - jedyna rada, próbuj aż do śmierci...tzn. skutku).

Update SilkroadGuard (Te 50 błędów, które się pojawią, były zaplanowane przez JM).

Podziwiamy intro (Tylko to nam pozostało).

Wpisujemy login i hasło (Trudna czynność – trzeba mieć wybitną umiejętność celowania w okienka - żulom radzę wyłączyć grę).

Wiekopomna chwila! Naciskamy Connect! ...i cieszymy się, że JM ustawił nas w kolejce.

Nie dajmy za wygraną i próbujmy nie zasnąć przed kompem.

Kolejny raz nie dajemy za wygraną.

Bierzemy nasze ostatnie oszczędności i kupujemy premium, bo JM coś sp... spaprał i po 2 dniach nie udało ci się zalogować.

Odkrywamy, że zanim kupi się premium najpierw trzeba się zalogować.

Logujemy się do gry.

Gdy premium nam się skończy a nam uda się zalogować jakimś cudem zawsze groża nam crashe tzw ooo pulpit

Wchodzimy w świat gry i ruszamy na spota!

Podziwiamy setki botów mijających nas w mieście.

Zaznaczamy potworka, szarżujemy na niego i patrzymy, jak goldfarma zabija nasz cel.

Zaznaczamy kolejnego...i znowu to samo co wcześniej.

Opublikowano

@up

Podoba mi się Twoja odpowiedź. Hihi

@topic

Jeśli tyle trzeba czekać... i jest transfer 5kb/s to powodzenia -.- .

Może się skuszę. Postaram się jutro pobrać etc.

74431642664977353071.png

Opublikowano

@up.

Twoja odpowiedź zdaje się jest nie potrzebna o_O.

Czekam na odpowiedź reszty graczy Silka.

74431642664977353071.png

Opublikowano

nie oplaca sie grac recznie w zadna gre mmo, chyba ze jestes prawdziwym desperatem.

Pewnie najlepiej ściągnąć bota i mieć wszystko w dupie zero przyjemności z gry i własnego wkładu no ale po co jak są boty... gra jest po to żeby w nią grać a nie bocić...

userbarwb.png

Opublikowano

@MrOMGWTF

skopiowane z nonsensopedi a w dodatku znow nawiazanie tylko do isro jak by tylko 1 global byl przez takie gadanie wlasnie sie odrzuca nowych graczy

nie chce mi sie znow czytac tego bo kiedys czytalem ale jak ktos nie potrafi pobierac nawet to niech nie zaczyna skoro mowi ze transfer po 5kb/s linkow na necie jest od groma z ktorych pobiera sie max albo wrzuca sie na flashgeta czy cos i tez pobiera z max..