Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Yitian2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj, gdy grałem na Yitian wszystko było dobrze 0 lagów itp. Lecz był event z okazji dodania GM'a więc z kumplem wykorzystałem to i dedałem Bossy na 1 hit killerze ;P Lecz z tego co widziałem GM był nie ogarem ponieważ nawet upomnienia mi nie napisał. No, a dziś jak chcę wbić na Yitiana wyskakuje błąd gram na full cliencie, gdy wbijam przez patchera na CH1 i CH2 pisze normal itp ;P Nie mogę na niego wbić mimo to, że moi koledzy na nim grają jeżeli mógłby ktoś pomóc byłbym bardzo wdzięczny.

#EDIT

Co daliby mi bana na IP?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Na pewno nie dostałeś bana bo ja wczoraj też grałem ale nie brałem udziału w tym evencie i nie jechałem na hakach ;P , a mam to samo . Gram wczoraj normalnie a dziś dupa ;(

Wchodzę rano a Yitian2 patrze jest CH1,CH2 normalne próbuję wbić , ale jest ciągle błąd połączenia z serwerem ;( .

Opublikowano

Teraz już wszystko dobrze pograłem z 5 minut wywaliło i piszę "zostaniesz połączony z serwerem". Ale ważne, że już mi działa ;P Proszę modka o zamknięcie tematu.

11573538277329494069.gif