Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Dziwne Pytanie O Bon O Inteligencji

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie: co w tym jest śmiesznego? (dodam parę wyrazów bo ojciec prowadzący kokosz dał te 50min. znaków)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Żenada.

Następna osoba chciała zabłysnąć ale się nie udało.

I myślisz ,że zaraz ktoś wejdzie i napisz 'Haha ale to było śmieszne".

Nie niestety tak nie będzie i siedzisz teraz przed kompem myśląc "ja pie...le co ja zrobiłem".

Pomyśl kilka razy zanim coś zrobisz.

Jak zaczynałem też miałem wiele pytanie były też nie które takie aż żałosne więc nie wiem czemu czepiacie się początkujących graczy.

Oni i tak będą pisać swoje pytania ale wy nie zrobicie dobre uczynku i nie odpiszecie mu jak jest "naprawdę" tylko wciśniecie mu kit.

Tak to jest. I co z tego ,że zaraz wpadnie jakiś typ na forum i każdemu po kolei daje minusy bez zastanowienia.

Ps: Sam byłeś początkujący więc uszanuj ich.

Edit:

Już się zgasiłeś.

Dla Cie każdy jest dzieckiem sam masz 16 więc się ogarnij wiedziałem ,że się zgasisz.

Jakoś nie widziałem ,ze na forum jest GM o.O

Myślałem ,że tu jest Administrator no ale dobra.

Opublikowano

, a tam co 2 okno metka ? :> czyzbys sam to napisal ?^^

slabe nic ciekawego...

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

2 okna metina bo przez przypadek wkleilem 2 razy

Idioto, kogo chcesz oszukać? Siebie? nie wkleiłeś tego dwa razy. Dlaczego? na tym oknie w tle widoczne są u góry kolumny, a na tym 1 ich nie ma. Wniosek? Kolega zarzucający Ci, że sam to napisałeś może mieć rację. Pozdro i poćwicz trochę

Zacenzurowane, bo się będziesz zaraz pruć, że jestem dzieckiem i ogólnie samemu się do tego przyznając :P

57199140501148694665.png

Opublikowano

Idioto, kogo chcesz oszukać? Siebie? nie wkleiłeś tego dwa razy. Dlaczego? na tym oknie w tle widoczne są u góry kolumny, a na tym 1 ich nie ma. Wniosek? Kolega zarzucający Ci, że sam to napisałeś może mieć rację. Pozdro i poćwicz trochę

Zacenzurowane, bo się będziesz zaraz pruć, że jestem dzieckiem i ogólnie samemu się do tego przyznając :P

zaraz ci wrzuca 2 ss z roznych miejsc a ten 2 to ten co jest pod tym

@prosze dzieci

To jest ukryta treść, proszę

zeby nie bylo ze ja cos pisalem

Opublikowano

@cubaza47891374

założę się ze jak grałeś pierwszy raz to tez nie wiedziałeś do czego jest bon do inteligencji a się smiejesz z kolesia ...

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

@cubaza47891374

założę się ze jak grałeś pierwszy raz to tez nie wiedziałeś do czego jest bon do inteligencji a się smiejesz z kolesia ...

oj wiedzialem bo duzo czasu gralem na tym metinie koreanskim z kumple

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...