Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xpressmusic Vs. Walkman

J4KU8

XpressMusic vs. Walkman   

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepszy jest:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z ciekawości założyłem ten temat żeby poznać wasze zdania na temat muzycznych fonów z nokii i z SE

Proszę głosować i proszę patrzeć na jakość muzyki, itd. ;)

Według mnie lepsze są Walkman'y ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Walkman fajniejszy i (moim zdaniem) lepszy od Xpressmusic. U mnie Walkman ma dobrą jakość muzyki, ale nie wiem, jaką jakość ma Xpressmusic.

76561198077714139.png

Opublikowano

Posiadam SE W715 i po około 8 miesiącach użytkowania mogę uznać, że jakość dźwięku w telefonie K530i a moim W715 się niczym nie różni... Głośniejszy rzeczywiście jest mój ale moim zdaniem telefony z serii Walkman mają dość duże szanse na popsucie się. Z moim obecnym telefonem mam problem, że czasami mogę go podpinać pod pare różnych ładowarek i nic, wciąż się nie będzie ładował, a z telefonem który miałem kiedyś, W580i, odpadały klawisze ;x Mimo wszystko wole te z serii W bo wyglądają lepiej i jak się umie bawić softem etc to mogą wyjść ciekawe efekty ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja bym bral nokie, lepszy dzwiek i na symbianie jest, czyli dluzej ci posluzy, wiecej modyfikacji, szybciej dziala itd.

Wez nie sugeruj się ankietą, bo tu jakiś zlot fan boyow soniaka jest.

RAsfepN.png
Legenda
Opublikowano

Sam telefon to lepszy będzie Walkman ale jeżeli chodzi o muzyke to zdecydowanie Xpress.

Jakość dzwięku jest lepsza i nawet bateria dłużej trzyma.

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu więc dam pytanie tu:

Który fon lepszy

Nokia 5130 XM czy SE Zylo ?

Bo mam do wybrania i nie wiem który mam wybrać ?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Nokia 5130 to zabytek, do tego wolno chodzi. Jak nokia XM, to 5530, 5230, 5800. Nic innego :D. Jeśli taki wybór, to Zylo.

Innym razem.

Opublikowano

Jak dla mię to jest lepszy XpressMusic bo lubię słuchać muzyki a dla nie słuchających zbyt czesz to walkman ;)

i co do drugiego pytania to SE Zylo

b_560_95_1.pngb_560_95_1.pngb_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0.png

Opublikowano

Oczywiście XpressMusic. Czemu? Bo to Nokia (kiedyś były po prostu niezniszczalne, teraz odrobinę łatwiej go uszkodzić) :)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Miałem i to i to.

Xpresska miała imo bardziej soczysty i dynamiczny bass. Vocal wyrazisty ale troszke przytłumiony (z tego co pamiętam na 53xx - taka dotykowa z symkiem)

Soniaczek - mocny i dynamiczny bass ale brakuje tej soczystości i głębi. Vocale mocne dynamiczne ale brakowało dopracowania tych częstotliwości. Wszystko dobrze oddzielone (brakowało tego w nokii).

Strony technicznej raczej nie opisze bo specem nie jestem. Soniacza łatwiej modyfikować, bateria słabo trzyma i ma dupne dodatki (np. słuchawki)

Nokia - trwała, solidna, mocna bateria i zajebiste dodatki (słuchawki dokanałowe z Xpresski długo śniły mi się po nocach).

Jeżeli szukasz telefonu lanserkiego, z milionem bajerów i głośnego to polecam SE.

Nokia to sprzęt dla kogoś kto ceni sobie jakość i trwałość sprzętu.

B)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...