Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Sposob Na Zarobek Xd

Grzyb2p31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym przedstawic moj kolejny TuT jak zarobic na wysokim levelu nawet 80kk dzienie :D !!!!!

1: Co bedziemy potrzebowac :

1: Ninje Dragera [Najlepije od 61 do 65lev ] Lub Woj Mental[ 65 -67lev lub wyszy] :D

2: Eq Ninja [ dla ninji wystraczy funkcja +6 jakies sztylety kozy +8+9 smocze +6+7 reszta +6+7] Dla Woja [RIB +9 zboja boga +6 i reszta eq +7+8]

3. 100% DMG_Hack bez niego nic nie zdzialamy

4. pare Ks. Misji Eksperta !!!!! [PODSTAWA]

Kazdy wie ze ninja z chmurka na M na dmg hacku wykancza bardzo szybko all spota :D tak samo u woja na jedno tapniecie :D

Dlatego chce wam zaprezentowac jak sie wzbogacic na Ksiegach misji eksperta

1: kupujemy ks misji Eksperta :D najlepsze zadnie jest gdy nam sie trafi misja :"Zabij Duchy Drzewa" lub "Tajemnica Lasu Duchów" jezeli beda inne rezygnujemy i szukamy tych :D

2: "Zabij Duchy Drzewa" misja ta polega na zabiciu [30 Duchów Drzewa] 180px-Duch_Drzewa.jpg nie jest to wcale trudne majac eq +6+7 z dmg hackiem na 61levie + a nagroda jest wielka :D KAMIEN DUCHOWY Kamień_Duchowy.jpg

Tak samo jest w misji Tajemnica Lasu Duchów" :D na serwie 16 [serwandes kamien duchowy stoi po 25-30kk a ks misji 200k wiec popatrzecie jaki zysk :D

POZDRAWIAM jest to moj wlasnorecznie tut oczywiscie z tych misji nie jest 100% dropniecie kamieni duchowuych ja zrobielm mi z 10 ks misji wylecialo 6 k duchowych :D bardzo fajny zysk z tego mialem :D

Prosze nie pisac ze to klamstwa ze to nieprawda ze dropi przetestowalem i mnie dropi :Djezeli pomoglem daj skromny +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zobaczymy czy działa :) Jak sprawdzę dam edita :DD

Edit:

Hehe ... Wykonałem tą misje i dostałem sztukę wojny Wu Zi ^^ , ale za to jaki bonus mi wydropił z duchów pniaka :D : Zwój Błogosławieństwa :P zamiast 40kk to 10kk xD zawsze coś :)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Mysle ze wiekszosc graczy wie o tym ze kamyczek dostaje sie z eksperta ale poczatkujacym zawsze wszystko sie przyda.

Leci +

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

Już lepiej bić metki, bo teraz zmniejszyli o +10% szanse na kamień duchowy z misji experta, gdy dodano drop do Metków ;>

Wg. mnie poradnik beznadziejny ;]

Aha, tam przecież da się expić na 50lvl z eq +4, więc po co dmg hack?...

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

dodalem ten TuT bo stwierdzilem ze sporo osob o tym nie wiem duzo znajomych mnie sie pyta skad mam tyle kasy to dla nich dedykuje ten tut prosze nie miec do mnie pretensji ze za malo estetyczne ja chce wam pomoc i dzieki za +

userbarwb.png

Opublikowano

Trutka jest dobra na metki ja na 30 lv metkom w m2 trutkom czasami brałem + pół hp .

Też na DMG jest dobrze chodzić do doliny na metki , na 35 lvl rozwalałem wszystkie metki w dolinie .

Rozwaliłem 4 metki dropło mi berka .wirek i kd potwora +4 z 4 metka jakieśl ipne KU

Opublikowano

O

Ogniste duchy! Ich tożsamość ...

Ogniści Wojownicy

T

Tajemnica Lasu Duchów

Z

Zabij Duchy Drzewa

Zbadaj Ogniste Potwory

Zbadaj Ognistą Ziemię

Z cd.

Zredukuj liczbę Walczących Tygrysów

są to misje jakie z tej ksiegi wylatuja :)

swietny pomysl polecam

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Up Ventos nie prawda pewnie robiles inne misje z eksperta z ognistej ziemi a znich nic nie leci Pozdrawiam

userbarwb.png

Opublikowano

buahaha drop z km expert nie zalezy od lvla mozesz mie c 1lvl i ci dropnie jak zrobisz lub 99lvl i tez ci dropnie ale i tak on dropi okolo 1 na 40 expertow oczywiscie w lesie bo poza lase nie dropi

Cheaty są dla NOOBÓW

Opublikowano

ciezko jest dostac dobra misje to po 1;d po 2 na 12 misji ani 1 kamyka;d i czemu 65+ ? na 40 lvlu spokojnie da rade na dmg hacku a ks ekspert na kirianie 500k + ;d wiec 1/100 jak poleci to 50kk na same ks misji .. a kamyk za 36kk da sie kupic

76561198017353072.png
Opublikowano

Up Ventos nie prawda pewnie robiles inne misje z eksperta z ognistej ziemi a znich nic nie leci Pozdrawiam

Buhehehe, z każdej mapy ci może polecieć. Jak jeszcze nie dropiły Kamienie Duchowe z metków i bossów, to bardzo dużo robiłem tych misji około 50 i jeden kamień duchowy = Silne G2. :)

Pozdrawiam i to nie zależy od lokalizacji.

g0Tef.jpg

Opublikowano
K.Ducjowuy

kamieni duchowuych

Do poprawy :P

A takto TuTek spoko, korzystam z tego sposobu od miesiąca

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Dobry sposob ale na ten lvl wiekszy zarobek ma sie z metkow bo mamy KU + jakas bron/zbroja + kd ^^

+ dla Autora

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Nie zawsze leci kamyczek, na wiki jest opisane ile około % mamy na wydropienie kamyczka z misji :D

Co nie zmienia faktu, że dobrze , że o tym napisałeś. +

Opublikowano

Kamien leci baaaaaardzo rzadko,kiedyś się zebrałęm i mialem 25 expertek z czego 15 w lesie (reszte anulowalem) no i zadnego kamyka najlepsze to chyba sunzi z tego wszystkiego. W lesie wszystko latwo mozna zrobic wiec nie rozumiem was po co tam dmg hack? ;|

Back to BF3...

Opublikowano

Mozesz dodac info do tuta z Metin2 wiki ...link 

Lub 

Misje:

Księgi misji Expert - jedynie te z Lasu Duchów (Zabij Duchy Drzewa oraz Tajemnica Lasu Duchów).

Pochodzenie:

Metiny od poziomu 40 (Metin Duszy), Bossy, Jasnozielona Ebonitowa Szkatułka, Nieb. Ebon. Szkatułka, Fiol. Ebonit. Szkatułka,

Inne:

Ceny owego Kamienia w Metin2 PL wahają się w przedziale od 3,5kk do 30kk (zależnie od serwera)

Jeśli ranga jest na minusie to kamyk niestety zabiera nam 2x tyle rangi niezależnie od efektu pomyślnego lub niepomyślnego wejścia kamyka

Do rozwinięcia umiejętności na P potrzeba "przeczytać" pomyślnie 10 kamieni

Szansa na pomyślne wejście kamienia to 30%.

Uwaga! Rada Pustelnika podnosi szansę na pomyślne szkolenie o współczynnik 2,5.

Tego co jest na czerwono wiele osób nie wiedzialo ...

77169193832044603396.png

Opublikowano

Trutka jest dobra na metki ja na 30 lv metkom w m2 trutkom czasami brałem + pół hp .

Też na DMG jest dobrze chodzić do doliny na metki , na 35 lvl rozwalałem wszystkie metki w dolinie .

Rozwaliłem 4 metki dropło mi berka .wirek i kd potwora +4 z 4 metka jakieśl ipne KU

Taaa Trutka działa na metki. Jednym słowem POZDRO CI!

sdagsd.png
Opublikowano

UP@ Truta nie działa na metki, ale spowolnienie jak najbardziej. Jeżeli wejdzie w odpowiednim momencie mooby się nie zrespią. ;)

@Topic

Początkującym pomoże napewno, w sumie sam nie wiedziałem, że jest 30% na przeczytanie kamienia. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...