Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przeglondałem komputer i zauważyłem na dysku ze mam zainstalowana gre o naziwe world of warcraf , kiedys kolega mi to instalowal ale nie dokonczyl. I teraz pytanie kliklem w ikonke i gra sie wloncza pisze Accout name i account psw i takie dwie postacie nad tym , i teraz pytanie jak wogole zagrac w to , pamietam ze on jakis patchow mi nei zainstalowal .

Opublikowano

Sprawdz jaką masz wersje, kliknij prawym na WoW.exe i poszukaj wersji lub wejdz do gry i w lewym dolnym rogu masz. I jak wygląda ekran logowania, tak? :

burning-crusade-login-screen.jpg

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Wiesz troche dziwny problem masz jak to wogule grac hmm tego niemozna powiedziec poprostu musisz wbic na postac . a wogule niemozesz do swojego kolegi napisac czy cos zadzwonic

Jezeli weszles na konoto i grasz to po co ci patche ?

Wogule ciezko stwierdzic czego ty naprawde chcesz jak chcesz grac sie nauczyc to najlepiej Ściagnij Addony na swoj patch Qesthelper *(na swój patch )^ on ci pomzoe z Qestami ( Zadaniami ) bedziesz expic znajdziesz gildie nauczysz sie w swoim tempie i niewiem co wiecej mowic :?

30364378.png

Opublikowano

Seoth, nie pomagasz. Naprawde twoja wypowiedź nic szczególnego nie wniosła, postarajmy się mu pomóc, zadałem pytanie czekamy na odpowiedźi pomożemy mu spatchowaćwejdzie w serwery prywatne i odpali jakiś server, a nie odrazu na straty go spisujesz...

userbarwb.png

Opublikowano

Czyli masz samą podstawkę, sprawdź w plikach gry [Data/EnGB lub EnUS] i ściągnij tą wersje z torrenta sic! dodatku The burning Crusade, a następnie Wrath of the lich king. Jak nie to w podwieszonych masz jak pobrać. To zajmuje jakieś 11 gb jeszcze.

userbarwb.png

Opublikowano

Ale patche też trochę zajmują, z ponad 5gb by było żeby do 2.4.3 dojść. (razem z instalka tbc) jednak większość serwerów i tak juz jest na WoTLK.

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...