Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bar / Zez / Duch :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do baru wchodzi facet i pokazując na spitego do nieprzytomności mężczyznę, mówi: – Dla mnie to samo...

Dlaczego warto kochać się z zezowatą kobietą na łonie natury? – Przynajmniej ubrania przypilnuje.

Pewien mieszczuch ciemną nocą jedzie pustkowiem. Nagle, zupełnie nieoczekiwanie, jego samochód staje. Facet wysiada z auta, zagląda pod maskę. W tym momencie pojawia się zjawa i mówi: – Czerwony kabel do akumulatora. Mężczyzna jest zdumiony, ale podłącza przewód. Samochód działa. Facet jedzie dalej. Zatrzymuje się jednak w przydrożnym barze i opowiada o swojej przygodzie barmanowi. – To było koło takiej starej farmy? – pyta barman. – Tak – mówi facet. – Przy przewróconym drzewie? – Tak. Ale czy to ważne? Tam był duch! – Szary? – Nie, zielonkawy.. – Ma pan szczęście, szare nie znają się na samochodach.

+ + + + + + + + +

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

wiem o co chodzi ale jakos mnie nie rosmieszylo najlepsze dowcipy to o jasiu sa ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mario kwestia upodobania :) O Jasu większosc juz zna , więc próbuję dać cos nowego :P

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.