Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Se7En Na Xp !

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć !

Mam pytanie, czy jest możliwość usunięcia Windows Se7en i zainstalowania XP bez utraty danych żebym miał dane typu StarCraft II z save'ami i jednocześnie usunął Se7en.

Czyli moim celem jest XP i save'y do SC II.

Jest to możliwe?

Jeżeli tak to proszę o podania linku do poradniku.

Opublikowano

sposob1: I tak, i nie. Mozesz zainstalowac XP w innej lokalizacji (co za tym idzie wszystkie sterowniki itp na nowo pod XP), pozniej logujesz na XP i usuwasz katalog z windowsem 7 i wszystkie programy\stery spod 7.

sposob2: Kopiujesz to co potrzebne na jakis nosnik danych, formatujesz, insdtalujesz XP, wgrywasz to co chcesz.

Ni jestem pewien czy to podziala bo ngdy nie mialem windowsa 7 i nie wiem czy tam te dane sa zapisywane na tej samej zasadzie co w XP (documents and settings itp.)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

sposob1: I tak, i nie. Mozesz zainstalowac XP w innej lokalizacji (co za tym idzie wszystkie sterowniki itp na nowo pod XP), pozniej logujesz na XP i usuwasz katalog z windowsem 7 i wszystkie programy\stery spod 7.

sposob2: Kopiujesz to co potrzebne na jakis nosnik danych, formatujesz, insdtalujesz XP, wgrywasz to co chcesz.

Ni jestem pewien czy to podziala bo ngdy nie mialem windowsa 7 i nie wiem czy tam te dane sa zapisywane na tej samej zasadzie co w XP (documents and settings itp.)

Foldery nazywają się inaczej, ale sposób z kopiowaniem plików na jakiś nośnik jest dobry.

Legenda
Opublikowano

No wiem że dobry niestety nie mam innego nośnika o pojemności 200GB :(

@down.

To nie tylko chodzi o save'y ale o wszystkie pliki na PC !

Opublikowano

To skopiuj to co potrzebne na osobna partycje, pozniej przekopiuj to spowrotem i sformatuj tamta partycje (chociaz nie trzeba formatowac nie systemowej partycji)

everythingfou - sprawdź to.

Legenda
Opublikowano

@24h Refresh 50znaków50znaków50znaków50znaków50znaków50znaków

Ale to co ptrzebne ja mam 200GB pirackich rzeczy na kompie i nie chce mi sie sciągać znów tego wszystkiego.

Pozatym niektorych plików już może nie być w niecie