Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient 2010

Korsarzyk78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ALL mam last.chaos-patch(czyli MC ) ale to jakas stara wersja prosze o nową sprawną

i działająca na PL i zeby działała po patchu 2010 prosze o odpowiedzi i dam +

jeśli moze to was zachęci :) :) :P

copguy.gif

DAJ + PLSS

Uczeń
Opublikowano

Chcę on działającego multiclienta do last chaos PL po najnowszym patchu.

Przyłączam się do prośby .

/Reflink

Opublikowano

Zapraszam tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/134181-spis-dostepnych-cheatow-do-last-chaos/

jest tam jakiś multiclient ale nie wiem czy działa po najnowszym patchu

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Znalazłem tylko taki Nie wiem czy będzie działał na PLu bo jest przygotowany na US ale możesz sprawdzić:

Kiedykolwiek chcesz otworzyć więcej niż jeden LastChaos w tym samym czasie? Dodać do stron z siebie, więc nie umierają tak szybko, jeszcze uzyskać więcej exp? Dobrze mi zaufać, jej naprawdę zabawne!

Zmiany w tej wersji

- Brak reklam pop

- Mniejszy plik

- Szybciej Multiclient

- Lepsze wsparcie z trenerem

Co to jest Multiclient?

Multiclient to program, który pozwala na otwarcie dwóch programu, w tym przypadku jest to Last Chaos. Prawdopodobnie próbowali otworzyć Last Chaos dwa razy, a byli rozczarowani, gdy to powiedział, "Last Chaos już działa!" Z naszą muticlient będziesz mógł go otworzyć dwa razy bez problemu na wszystkich, tylko do odczytu kierunków i pobierz plik i gotowe!

Kierunkach

1) Pobierz plik Poniżej

2) Upewnij się, że prawdziwy Last Chaos nie jest

3) Kliknij dwukrotnie na plik EXE (Pamiętaj, aby wypakować pierwsze jeśli pobrałem RAR)

4) Poczekaj na Multiclient załadować

5) multiclient zapyta o plik Nksp.exe, plik ten znajduje się zazwyczaj w to "bin" w folderze LastChaos folderów. Po prostu wybierz plik i naciśnij "OK"

6) Zgoda klienta na drugi ładunek, może to zająć zapisu do 10 minut na niektórych komputerach!

7) Drugi klient popup, Zaloguj, a następnie można zacząć więcej multiclients i prawdziwe Last Chaos.

NINIEJSZE Multiclient powstał tylko dla USA, może lub nie może pracować z innych krajów!

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23972026/multi.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8ebaa7a514858a84b522cd39fb438655225a387f819581b745783fc783df8027-1282204336

1359062624-U334301.png

Opublikowano

na dole jest napisane

NINIEJSZE Multiclient powstał tylko dla USA, może lub nie może pracować z innych krajów!

ale spróbuje a i thx beliarr za to ze choc troche pomagasz masz + :D

copguy.gif

DAJ + PLSS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...