Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Smocze Monety

KoksKoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowilem zwojowac skilla bo mam na m6, a chcialbym wbic jak najszybciej do G.

Chodzi tu o Aure ale to malo istotne.

Chodzi mi o to jaką metode wybrac.

SMS odpada bo to sie wgle nie oplaca...

Konta w banku nie mam wiec przelewy odpadaja.

Nie wiem czy sie oplaca ta karta Paysafecard, bo za 100 zł mam 750 smoczych monet.

Jaka metode najbardziej oplaca sie wybrac jeszcze raz napisze NIE MAM KONTA W BANKU bo nie jestem pelnoletni.

Za odpowiedz poleci + na 100%, prosze o niezamykanie tematu przez kilka dni.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

No wlasnie lepiej zeby sie nie dowiedzieli ;/

W sumie kase zbieram sam, ale oni by sie ostro wkur.... gdyby sie dowiedzieli o przelewie 150zl ;/

Popytam sie kumpli czy maja konto w banku, ale wadpie.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

jest też karta Ukash, lae paysafecard jest łatwiej znaleźć. Polecam jednak ci poszukac Ukash jezeli chcesz wziac sm za 200zł bo wtedy dostajesz dużo wiecej niż 2x po 100zł

Opublikowano

Allegro odpada, bo moje konto warte jest 500zł +, wiec nie uzywam zadnych hackow ani allegro.

Paysafecard to za 100 zł tylko 750 SM czyli tylko 40 zwojów egzo ;/.

Ta karta Ukash jest dosc ciekawa bo za 200 zł mam 1,875, a to mi starczy na 110 zwojów ego, nie potrzeba mi az tyle, ale moze skill wejdzie na m9 to bede musial dokupic zwojow...

A wtedy mi jeszcze zotanie Sm na ring expa itp.

Dzis pochodze po sklepach o ta karte U kash, ale wadpie zeby mieli...

Gdyby sie dalo zrobic takie cos ze wysylam im pieniadze poczta, a oni mi doladowywuja sm to byloby fajnie.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

jest też karta Ukash, lae paysafecard jest łatwiej znaleźć. Polecam jednak ci poszukac Ukash jezeli chcesz wziac sm za 200zł bo wtedy dostajesz dużo wiecej niż 2x po 100zł

hahahahaha a potem ja dostaje bana czlowieku to sa oszustwa i oni o tym wiedza kupiłęm 8 kont na allegro i co kolejne wziol który potrzebował ich zeby zasilić je sm i niestety niki do gry sa podobne wiec i ja dostalem bana teraz musze sie tłumaczyc

Po zbadaniu sprawy, okazało się, że konto jest wyłączone ze względu na zbyt wysokie obroty na telefon metoda płatności / telefon. Prześlij nam swój rachunek telefoniczny na numer telefonu używany do weryfikacji. Pozdrowienia z Karlsruhe, mam odp od nich

Opublikowano

Up troche Cie nie rozumiem, ale ok.

Pojutrze pochodze po wszystkich zabkach i sklepach spolem, dzieki za info.

Dodam tez ze mieszkam w Kielcach, moze jest ktos z kielc kto kupowal Ukash.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...