Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nazywam się Mateusz i pasjonuję się informatyką, hackingiem, programowaniem, pozycjonowaniem, lockpickingiem, tuningiem. Mam nadzieję, że jakoś się na tym forum sprzydam ;)

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Też mam taką nadzieję, mało jest tutaj wartościowych userów ;] Btw. temat mogłes wrzucić w "pogaduszki" ale przeżyjemy.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Cześć ;)

@ spider44

oj nie przesadzaj, (dość spora ?) grupka wartościowych osób jest ;)

chociaż zdecydowanie więcej jest tych agresywnych... ;<

fakt. dziwny dział sobie wybrałeś :)

Opublikowano

firyu, zdecydowanie nie przesadzam :)

Gdy patrzę na ludzi którzy zamiast włączyć google (nie potrafią ich zainstalować?) płaczą na forum, a gdy zwrócisz uwagę to rzucają mięsem, to po prostu mam ochotę powybijać. Jest grupka wartościowych osób, jak dotąd zauważyłem takich kilkanaście, chociaż niektórzy chcą się uczyć i o tyle dobrze, może powiększą grupę o której mówimy. Siedze tutaj głównie ze względu na działy o programowaniu, ale dzieje się tutaj dość mało i rzadko jest okazja komuś pomóc. Ludzie bez żadnej wiedzy chcą pisać wirusy, hacki i kraść hasła do gier. Inni ze szczątkową wiedzą wrzucają tutaj programy które mają może 20 linii kodu i podniecają się nimi jak kura pierwszym zniesionym jajem.

Kończę offtop.

D-dos: gdzie Cię można jeszcze spotkać w sieci? W jakich językach programujesz?

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...